NASDAQ: Γενικευμένη η καθοδική τάση – Οι αναλύσεις των φίλων του SOLTRADE.GR

Σε επιβεβαιωμένη καθοδική τάση με εικόνα χειρότερη κι από αυτή του 2020 ο δείκτης πιθανότατα βρίσκεται στο πέμπτο εσωτερικό κύμα του μεγαλύτερου κύματος Α της πτώσης του που ακόμα δεν έχει φθάσει στο 38,2% διόρθωσης όλου του ανοδικού από τα χαμηλά της πανδημίας.

Όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο έχουν ήδη διασπαστεί πέντε εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά κι όλα δείχνουν ότι μπορεί να διασπαστεί και το τελευταίο, έκτο κατά σειρά.

Πολύ ενδιαφέρον έχουν οι εκτιμήσεις του ΝΕΚ και του Laaps που μπορείτε να δείτε στα σχόλια της Κυριακής.

Τα διαγράμματά τους τα βάζω κι εδώ:

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Εικονίδιο

Στο ημερήσιο προσεγγίστηκε ο πρώτος στόχος του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής και το 77% όλης της ασθενούς ανοδικής αντίδρασης. Ο 2ος στόχος είναι στην περιοχή των 13200 μονάδων.

Ακολουθεί η ανάλυση του Goldfish από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό των πελατών της Vital Finance:

Ισχυρότατες οι ρευστοποιήσεις αλλά κυματικά δεν έχουν ακόμα διαμορφωθεί οι συνθήκες για επιβεβαίωση της καθόδου. Σε περίπτωση άμεσης καθοδικής συνέχειας σε νεότερο χαμηλό αυτές θα έχουν διαμορφωθεί ακόμα και αν μεσολαβήσει ισχυρή ανοδική αντίδραση (τύπου abc):

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *