OTE: Σε καθοδική τάση – ΟΠΑΠ: Κοντά σε αλλαγή τάσης

Δύσκολα τα πράγματα στην αγορά με τις περισσότερες δεικτοβαρείς μετοχές να έχουν μπει σε καθοδική τάση, στο ημερήσιο τουλάχιστον, όπως κι οι δείκτες.

Αποφασιστική είναι σημασία της αλλαγής τάσης στον ΟΤΕ που επηρεάζει καθοριστικά όλη την αγορά, αλλαγή που δείχνει να επιβεβαιώθηκε χθες. Η ισότητα του τρέχοντος καθοδικού με το προηγούμενο μοιάζει να πλέον αισιόδοξο σενάριο με τέτοιο κλίμα. Η γαλάζια ανοδική γραμμή τάσης επίσης.

Στη μεγαλύτερη εικόνα η τάση παραμένει ανοδική κι οι πράσινη γραμμή τάσης πιο μακριά. Αν βέβαια διασπαστεί θα μιλάμε για αλλαγή της εβδομαδιαίας τάσης με ότι αυτό συνεπάγεται για την αγορά. Η οριζόντια στήριξη στο μεσοπρόθεσμο βρίσκεται λίγο πάνω από τα 14,00 ευρώ.

Ο ΟΠΑΠ που είναι επίσης πολύ σημαντικός για τους δείκτες βρίσκεται επίσης πολύ κοντά σε νέα αλλαγή τάσης η οποία με όρους fractals θα είναι καθοδική αν χαθούν τα 12,72 ευρώ. Ήδη χθες έκλεισε πάνω στη γραμμή τάσης.

Στο εβδομαδιαίο η τάση αλλάζει κάτω από τα 11,053 ευρώ οπότε ενεργοποιείται και η μεγάλη διπλή κορυφή η οποία για την ώρα είναι απλά ένα σενάριο που τρομάζει (όπως σε ΓΔ και FTSE).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΜΔΑ (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *