DOW JONES (by laaps) – Venus Concept Inc. , Veru Inc. (by TEO)

Χωρίς δύναμη έχει μείνει πίσω από τον SP500, τουλάχιστον ως προς την επίτευξη νέων ιστορικών υψηλών.

Εικονίδιο

Η Venus Concept Inc., ιατρική εταιρεία τεχνολογίας, αναπτύσσει, εμπορεύεται και προσφέρει τεχνολογίες ελάχιστα επεμβατικής και μη επεμβατικής ιατρικής αισθητικής και αποκατάστασης μαλλιών παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει πλατφόρμες αισθητικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένης της Venus Versa, μιας συσκευής πολλαπλών εφαρμογών που χρησιμοποιείται σε αισθητικές και καλλυντικές διαδικασίες. Venus Legacy, μια μη επεμβατική συσκευή που χρησιμοποιείται σε δερματολογικές και γενικές χειρουργικές επεμβάσεις για γυναίκες. Venus Velocity και Venus Epileve, μια συσκευή διόδων λέιζερ για αποτρίχωση, μόνιμη μείωση τρίχας και θεραπεία τριχοφυΐας. και Venus Fiore που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του κολπικού καναλιού, σύσφιξη του δέρματος των χειλέων και mons pubis. Η εταιρεία προσφέρει επίσης το Venus Viva, ένα προηγμένο, φορητό και κλασματικό σύστημα RF για δερματολογικές διαδικασίες που απαιτούν αφαίρεση και επανεμφάνιση του δέρματος. Venus Freeze Plus, μη επεμβατική συσκευή που χρησιμοποιείται σε δερματολογικές και γενικές χειρουργικές επεμβάσεις για γυναίκες για τη μη επεμβατική θεραπεία μέτριων έως σοβαρών ρυτίδων και ρυτιδίων του προσώπου. Venus Bliss, μια συσκευή χρησιμοποιείται για μη επεμβατική λιπόλυση της κοιλιάς και των πλευρών σε άτομα με δείκτη μάζας σώματος 30 ή λιγότερο. Venus Glow, μια συσκευή δερμοαπόξεσης που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Επιπλέον, παρέχει NeoGraft, μια προηγμένη τεχνολογία αποκατάστασης μαλλιών με αυτοματοποιημένο σύστημα FUE και εμφύτευσης. και ARTAS και ARTAS iX, ένα ρομποτικό σύστημα που βοηθά τους γιατρούς στον εντοπισμό και την εξαγωγή μονάδων θυλάκων τρίχας από το τριχωτό της κεφαλής κατά τη μεταμόσχευση μαλλιών, τη δημιουργία θέσεων λήψης και την εμφύτευση των θερισμένων θυλάκων τρίχας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά.

Εικονίδιο

Η Veru Inc., μια βιοφαρμακευτική εταιρεία ογκολογίας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη φαρμάκων για τη διαχείριση καρκίνων. Τα εμπορικά προϊόντα της περιλαμβάνουν γυναικείο προφυλακτικό FC2/εσωτερικό προφυλακτικό για διπλή προστασία από ακούσια εγκυμοσύνη και μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων για υπουργεία υγείας, κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας, υπηρεσίες του ΟΗΕ, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εμπορικούς εταίρους. Οι υποψήφιοι για την ανάπτυξη φαρμάκων της εταιρείας περιλαμβάνουν τη VERU-111, μια στοματική χημική οντότητα που αξιολογείται σε κλινικές δοκιμές Phase 1b και Phase 2 σε άνδρες με μεταστατικό ευνουχισμό και παράγοντες στόχευσης υποδοχέων ανδρογόνων ανθεκτικούς στον καρκίνο του προστάτη, καθώς και αξιολογείται σε φάση 2 κλινική δοκιμή για τη θεραπεία του SARS-CoV-2 σε άτομα υψηλού κινδύνου για σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. και για τη θεραπεία του μεταστατικού τριπλού αρνητικού καρκίνου του μαστού ανθεκτικού στην ταξάνη. Οι υποψήφιοι για φάρμακα περιλαμβάνουν επίσης το VERU-100, μια σύνθεση πεπτιδίου ανταγωνιστή ορμόνης απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης για την αντιμετώπιση των τρεχόντων περιορισμών των εμπορικά διαθέσιμων θεραπειών στέρησης ανδρογόνων (ADT) για προχωρημένο καρκίνο του προστάτη. και το κιτρικό Ζουκλομιφαίνη, ένας από του στόματος αγωνιστής μη στεροειδών υποδοχέων οιστρογόνων για τη θεραπεία εξάψεων, μια κοινή παρενέργεια που προκαλείται από ADT σε άνδρες με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη. Επιπλέον, οι υποψήφιοι για φάρμακα της εταιρείας περιλαμβάνουν το Enobosarm, έναν από του στόματος εκλεκτικό αγωνιστή υποδοχέα ανδρογόνων που στοχεύει στον θετικό υποδοχέα ανδρογόνων, θετικό στον υποδοχέα οιστρογόνων και στον μεταστατικό καρκίνο του μαστού υποδοχέα ανθρώπινου επιδερμικού αυξητικού παράγοντα 2 χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Επιπλέον, προωθεί μια νέα σύνθεση φαρμάκων στον ειδικό φαρμακευτικό αγωγό που καλύπτει τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες στην ουρολογία, όπως ο συνδυασμός Tadalafil και Finasteride. Η εταιρεία ήταν παλαιότερα γνωστή ως The Female Health Company και άλλαξε το όνομά της σε Veru Inc. τον Ιούλιο του 2017. Η Veru Inc. εδρεύει στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *