ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Από αύριο αποκτά μια πρόσθετη αξία η εξέταση του ΔΤΡ λόγω της έναρξης διαπραγμάτευσης του ΣΜΕ του με τιμολόγηση 15 ευρώ ανά μια μονάδα.

Σημαντικές αναρτήσεις είχαμε από το φίλο Διόφαντο  σήμερα ...

και χθες που μπορούμε να τις δούμε εδώ ...

... κι εδώ.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στην εικόνα όπως τη βλέπω εγώ:

Στο εβδομαδιαίο με κύρια αιτία το σοκ της ΑΜΚ της ΑΛΦΑ και ο τρόπος που το "τίμησε" στις 21 Μαίου η αγορά, στιγμιαία τα φράκταλς στήριξης διασπάστηκαν όπως και ο 20ρης αλλά οι τιμές επανήλθαν υψηλότερα στο επόμενο κιόλας εβδομαδιαίο κερί. Έχει επίσης διασπαστεί ανοδικά η τελευταία αντίσταση (2η speed resistance line 2/3) ενώ η αντίστοιχη στήριξη του ανοδικού δεν έχει προσεγγιστεί αφού ακόμα η μάχη δίνεται στην 1η (SRL 1/3)
Όσο αντέχουν οι ανοδικές γραμμές τάσης S & Σ αλλά κι ο 20ρης υπάρχει ελπίδα νομίζω πολύ δε περισσότερο αν παραβιαστεί και το φράγμα στις 600 μ. και κάτι (και η Ρ)

Στη μικρή εικόνα διακρίνονται δυο πιθανοί αντίθετοι σχηματισμοί διπλής κορυφής και διπλού πυθμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500

ΟΛΠ σε στήριξη

ΔΡΟΜΕΑΣ

ΛΑΜΔΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *