Σημειώσεις για ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο σχηματισμός της διπλής κορυφής έπιασε ως γνωστόν τον στόχο του την ίδια μέρα που ενεργοποιήθηκε αλλάζοντας και την εβδομαδιαία τάση με όρους fractals με τη διάσπαση των 12,24 ευρώ. Η μεσοπρόθεσμη τάση πλέον αλλάζει πάλι πάντα με όρους fractals με τη διάσπαση των 13,32. Κατά την προσπάθεια αντίδρασης είχαμε ένα νέο πτωτικό σχηματισμό (ΩΚΩ) που παρ'ότι παραμένει ενεργοποιημένος κάτω από τα 12,08 δεν έχει μέχρι τώρα δείξει την αναμενόμενη δύναμη ώστε να οδηγήσει τις τιμές στον κατώτατο στόχο του που είναι στα 11,08, ούτε καν στον ενδιάμεσο στα 11,47 ευρώ. Οι δυο τελευταίες μικροαντιδράσεις δημιούργησαν δυο τοπικά υψηλά πολύ κοντά στην τρέχουσα τιμή. Υπέρβαση των 12,10 αλλάζει πάλι την ημερήσια τάση σε ανοδική.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Επικαιροποίηση

Οι διασπάσεις που ζητούσαμε προχθές ήρθαν σήμερα με αύξηση του όγκου συναλλαγών. Κατά κάποιο τρόπο μπορούμε να πούμε ότι είχαμε επιβεβαίωση της αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε ανοδική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλλαγή τάσης στην ΤΕΝΕΡΓ

επικαιροποίηση EOD ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΓΔ, FTSE νέα υψηλά έτους σε κλείσιμο αλλά και αρνητικές αποκλίσεις - Επικαιροποίηση παραμέτρων

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *