ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Συμπτώσεις στη διόρθωση

Σε καθοδική τάση κάτω από τις 2131 μονάδες με το μέγιστο στόχο του ΩΚΩ να προσεγγίζεται στις 18 μονάδες (λιγότερο από 1%) την Παρασκευή. Στο σημείο αυτό το τρίτο κύμα της διόρθωσης έπιασε το 161,8% του πρώτου κύματος (όπως και να τα ονομάσουμε). Εντυπωσιακό το πως συμπεριφέρθηκαν οι τιμές μετά την αρνητική απόκλιση στον RSI, όπως και η προειδοποίηση από το καθοδικό κόψιμο στον TSI που δεν αναιρέθηκε παρά το νέο υψηλό!

Η προσέγγιση τόσο του κινητού 20 εβδομάδων όσο και του 38,2% fibo διόρθωσης όπως και στα χαμηλά του Ιανουαρίου είναι επίσης εντυπωσιακές συμπτώσεις. Στο εβδομαδιαίο βέβαια η τάση παραμένει ανοδική με την κύρια στήριξη - επίπεδο συναγερμού στις 1976,46 μονάδες μέχρι να σχηματιστεί άλλο ένα low fractal υψηλότερα, ίσως στο χαμηλό της Παρασκευής αν αυτή και την επόμενη εβδομάδα δεν πάμε χαμηλότερα...

Αν η διόρθωση τελείωσε σε τρεις εβδομάδες όπως τον Ιανουάριο (μας περνάει από το μυαλό λόγω των τόσων συμπτώσεων), θα το καταλάβουμε αρχικά αν κρατήσει η μπλε ανοδική γραμμή τάσης και τελικά αν δούμε νέα υψηλά και ανοδική αλλαγή της ημερήσιας τάσης. Διαφορετικά το πιο πιθανό είναι να είδαμε μόνο το πρώτο κύριο κύμα της διόρθωσης (ας πούμε W) και να βλέπουμε τώρα το Χ αλλά ήδη ανέφερα πολύ περισσότερα κυματικά από όσα μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *