ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Η τάση παραμένει ανοδική – ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΥΔΑΠ, ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΑΛΜΥ

Μακριά από τα τοπικά χαμηλά του και υψηλότερα ακόμα κι από τις πιο ασθενείς στηρίξεις του, όπως η γραμμή τάσης και ο ΕΚΜΟ 20 ημερών παραμένει ο ΓΔ. Ο αν. ΩΚΩ παραμένει ενεργοποιημένος κι οι τιμές γύρισαν αφού έπιασαν τον 1ο στόχο του, με τον RSI να αποφορτίζεται αφού είχε βρεθεί ψηλά στην υπεραγορασμένη ζώνη.

Η τάση παραμένει ανοδική ακόμα και στον βραχυπρόθεσμο ορίζοντα κι από ότι φαίνεται πρέπει να δούμε νέα επιδείνωση στις τράπεζες αλλά και στους μεγάλους δείκτες για να αρχίσει να προβληματίζει η βραχυπρόθεσμη έστω εικόνα.

Για τη μεσοπρόθεσμη εικόνα δεν τίθεται θέμα αφού οι τιμές κινούνται σαφώς υψηλότερα των γνωστών κριτηρίων που βλέπουμε στο γράφημα.

Το ίδιο συμβαίνει και στο μηνιαίο όπου πάμε για ένα ακόμα κλείσιμο πάνω από τους σημαντικούς κινητούς ALERT και μοναδικό θέμα είναι η υπέρβαση της μακροπρόθεσμης κατερχόμενης γραμμής τάσης

Στο πινακάκι το μπλε εξακολουθεί να κυριαρχεί με τα όρια της ημερήσιας τάσης να βρίσκονται σχετικά πιο κοντά στις τρέχουσες τιμές στους τίτλους που σημειώνονται με κίτρινο χρώμα στην 1η στήλη του και ως εκ τούτου θεωρούνται ότι θα κοκκινίσουν πρώτοι αν έχουμε επιδείνωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ (σχόλια κατά την συνεδρίαση της 26/3)

Chiefsoton on ΓΔ

ΙΝΚΑΤ

ΑΒΑΞ

Εικονίδιο

ΑΛΜΥ 26/3 (13:00)

Εικονίδιο

EOD UPD

Ο στόχος πιάστηκε και το χαρτί δικαιούται να κοιτά ψηλότερα νούμερα

ΕΥΔΑΠ 26/3 (13:10)

Όσο είναι πάνω από 6,92 έχει ενεργοποιημένο ενα σχηματισμό που φερνει σε κούπα με στόχο 7,30
Ως τρίγωνο που διασπάται έχει στόχο στην περιοχή των 8,00 αλλά δεν θεωρω πολύ αξιόπιστο το pattern

Εικονίδιο

Εικονίδιο

EOD UPD

Οι τιμές πέρασαν τα 7,10 κι έφθασαν στον 1ο στόχο. Αλλαγή εβδομαδιαίας τάσης.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ 26/3 (14:00)

επιβεβαίωσε τις ανοδικές διασπάσεις των ανοδικών της καναλιών και προχωρά

Εικονίδιο

καπου πριν τα 11 κοιτω τωρα μια και δεν εχω σχηματισμό

Εικονίδιο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *