ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, DAX: Η ανάλυση του Goldfish (28/2/21)

ΔΤΡ

Ο κλαδικός δείκτης, όπως και οι επιμέρους μετοχές του, έχει περιορισμένη μέχρι στιγμής ανοδική αντίδραση και η πρόσφατη ανοδική του προσπάθεια δείχνει να είναι ανοδική διορθωτική (λόγω των 3κυματικών που έχουν εμφανιστεί). Η δημιουργία ενός ευρύτερου ανοδικού διορθωτικού (''X'') παραμένει πολύ πιθανή τουλάχιστον για όσο δεν διασπά ανοδικά το επίπεδο των 509 μονάδων:

Η ανοδική διάσπαση των 509 μονάδων είναι αναγκαία προϋπόθεση για ομαλή ανοδική συνέχεια καθώς αυτού του τύπου οι οριζόντιοι σχηματισμοί προδιαθέτουν σε καθοδική συνέχεια. Γνωστός, σε εσάς, ένας παρόμοιος σχηματισμός (στον Γ. δείκτη) που έγκαιρα είχε αναγνωριστεί για το ρόλο που είχε στην τότε χρονική συγκυρία:

ΓΔ

Ένα πρώτο ανοδικό 3 κυμάτων είναι ολοκληρωμένο στις 803,94 μονάδες και αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ανοδική του διάσπαση. Μόνο πάνω από τις 809 μονάδες θα αυξηθούν οι πιθανότητες για ευνοϊκότερη έκβαση:

Επιστροφή σε δεύτερο καθοδικό σκέλος μπορεί να γίνει μόνο με άμεση παράλληλη καθοδική κίνηση στις διεθνείς αγορές.

DAX

Ο δείκτης συνεχίζει να εμφανίζει περιοδικές ρευστοποιήσεις μετά την επίτευξη νεότερων ιστορικών υψηλών. Τα νεότερα τοπικά υψηλά (14.169) συνοδεύτηκαν και αυτά με άμεσες ρευστοποιήσεις χωρίς ωστόσο να έχουν διασπαστεί ακόμα σημαντικά επίπεδα καθοδικά. Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα έχουμε και νεότερα τοπικά χαμηλά (στον παρόν χρόνο κάτω από το χαμηλό των 13.311 μονάδων). 

Μόνο αν αυτό συμβεί μπορούμε να θεωρήσουμε και τυπικά ότι θα τρέχει το διορθωτικό κύμα ''4''. Στη περίπτωση αυτή συνεχίζουν να ισχύουν οι γνωστοί βασικοί καθοδικοί στόχοι που αναγράφονται στο διάγραμμα που ακολουθεί: 

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν την 1η συνεδρίαση της εβδομάδας. Το ενημερωτικό αυτό έχει κι αναλύσεις για ΕΥΡΩΒ κι ΕΤΕ.

Αν κάποιος χρήστης  ενδιαφέρεται να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΤΤ Μηνιαία ανασκόπηση, αλλαγή ημερήσιας τάσης

ΓΔ (chiefsotos)

EUROBANK (LAAPS)

ΕΥΡΩΒ αν. ΩΚΩ

ΜΥΤΙΛ (Λουκάς)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *