ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η ανάλυση του Goldfish (19/2/2021)

Η προηγούμενη εκτίμησή μας ήταν ότι άρνηση της μετοχής, στην τρέχουσα ανοδική προσπάθεια, να υπερβεί τα 2,20 ευρώ θα δείξει μεγάλη αδυναμία και θα θέσει τις βάσεις για ένα ακόμα καθοδικό σκέλος. Για όσο διάστημα η μετοχή αδυνατεί να επανέλθει πάνω από το τοπικό υψηλό των 2,15 ευρώ θα θεωρούμε ότι έχει πρόθεση για ένα ακόμα καθοδικό σκέλος το οποίο θα πρέπει να είναι 3 κυμάτων (WXY):

Η βασική περιοχή στόχος είναι τα 1,60 - 1,51 ευρώ με το δυσμενέστερο δυνατό σενάριο το 62% retracement. Όπως και σε ολόκληρη την αγορά, έτσι και εδώ, θα αναμένουμε ένα ακόμα ισχυρό ανοδικό σκέλος το οποίο όμως εκτιμούμε ότι θα παραμείνει στα περιοριστικά πλαίσια του μεσοχρόνιου καθοδικού σχηματισμού τύπου ''καθοδικού τριγώνου'' 3-3-3-3-3 (στη ζώνη των 2.70 ευρώ) που θα οδηγήσει την μετοχή σε ένα πολύ τελευταίο νεότερο ιστορικό χαμηλό. Ακύρωση του εικονιζόμενου σεναρίου μόνο με υπέρβαση των 3,15 ευρώ:

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος από το ενημερωτικό που στέλνεται πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στους πελάτες της Vital Finance. Το συγκεκριμένο είχε αναλύσεις και για DAX, ΓΔ, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ κι ΕΧΑΕ. Αν κάποιος φίλος επιθυμεί να εγγραφεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερώσεων μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά στην αρχή της σελίδας...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ Μ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *