Η ανάλυση του Goldfish για ΓΔ και ΔΤΡ (27/11/2020) – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ενεργοποίηση σχηματισμού αναστροφής

Στο προηγούμενο ισχυρό μεσοχρόνιο ανοδικό (Νοέμβριο 2018 για ΓΔ και Ιανουάριο 2019 για τον ΔΤΡ) η προσπάθεια εντοπισμού των εσωτερικών κυμάτων αποδείχτηκε πολύ δύσκολη καθώς οι δείκτες μέσα από συνεχόμενες θετικές αποκλίσεις αρνήθηκαν ουσιαστικά να δώσουν ''δεύτερη ευκαιρία'' στους επενδυτές που δίστασαν να αγοράσουν στα πρώτα στάδια της ανόδου. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε και ουσιαστικό νόημα σε μια τέτοια προσπάθεια αφού οι μεσοχρόνιοι στόχοι επιτεύχθηκαν πλήρως και μάλιστα με σημαντική κυματική ευκρίνεια. 

Δεν αποκλείουμε να συμβεί το ίδιο και στην τρέχουσα άνοδο κυρίως αν αυτή συνεχιστεί άμεσα τις επόμενες 1 - 3 συνεδριάσεις.

Εκτιμούμε ότι στη παρούσα φάση είναι προτιμότερο να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο και να εστιάσουμε στους ευρύτερους ανοδικούς στόχους. Επομένως, οποιαδήποτε βραχυχρόνια διόρθωση έως και το 38% retracement μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη και θεμιτή για βραχυχρόνια αποκλιμάκωση των ταλαντωτών και περαιτέρω άνοδο των δεικτών.

Με την λογική αυτή διατηρούνται οι προτεινόμενοι ανοδικοί στόχοι όπως παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο σχόλιο και τίθεται ως stop long μια διόρθωση πάνω από το εύρος του 38% του προηγούμενου συνολικού ανοδικού από τα φετινά χαμηλά της αγοράς.

Τα παραπάνω είναι τμήμα του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που λαμβάνουν οι πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ ενεργοποίηση Δ.Π

ΔΤΡ Μηνιαία ανασκόπηση

ΑΔΜΗΕ Επικαιροποίηση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *