ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Προϋποθέσεις αλλαγής της κυρίαρχης τάσης

Μια συνεδρίαση έμεινε για την ολοκλήρωση του μηνιαίου κεριού του Αυγούστου και δεν μπορεί να αλλάξει σε τίποτα την εικόνα που εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε με τον ΓΔ να ολοκληρώνει τον σχηματισμό ενός νέου τοπικού υψηλού (high fractal) στο μηνιαίο του διάγραμμα στο οποίο η τάση είναι καθοδική. Από τον επόμενο μήνα η υπέρβαση του υψηλού του Ιουνίου θα είναι τεκμήριο για την ανοδική προδιάθεση στο μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Οι 688,67 μονάδες αποτελούν ταυτόχρονα το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά υψηλά κι η υπέρβασή τους αλλάζει και την εβδομαδιαία τάση με όρους fractals. Προϋπόθεση για να συζητάμε γι αυτή την υπέρβαση είναι να δούμε επιτέλους κλεισίματα πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων πράγμα που επιτεύχθηκε μόνο στο πρώτο κερί του Ιουνίου.

Προϋπόθεση για την νέα αναμέτρηση με τον εβδομαδιαίο ΕΚΜΟ 20 είναι να αλλάξει η τάση στο ημερήσιο (>648,38) κι αυτό εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί αν ενεργοποιηθεί ξανά ο γνωστός σχηματισμός του διπλού πυθμένα (Δ.Π) με την υπέρβαση των 642,20. Αντίθετα η τεχνική εικόνα επιδεινώνεται με την παραβίαση των 612,31 και την ακύρωση του Δ.Π.

Δείτε και την ανάλυση του φίλου ΝΕΚ για το ΓΔ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΓΔ 31/8 ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Δ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *