ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ: Βρήκαν πάτο;

Πολύ κοντά σε γραμμές τάσης που δεν φανταζόμουν ότι μπορούσαν να μας ξαναπασχολήσουν βρέθηκαν οι τιμές της ΔΕΗ πριν αντιδράσουν μετα και τις ανοδικές αποκλίσεις τους με μια αντίδραση λογική αν λάβουμε υπόψη πόσο πιέστηκε το ελατήριο. Τα επίπεδα fibo ανοδικής διόρθωσης που θα  μπορούσαν να πιάσουν οι τιμές πάντως σαφώς και δεν εξαντλήθηκαν.

Δείτε και την ανάλυση του φίλου Tάσου για το χαρτί εδώ.

Στον ΑΔΜΗΕ φθάσαμε 7% από το ιστορικό χαμηλό στις αρχές του 2019 πριν αντιδράσει με τιμές που έπιασαν το πρώτο επίπεδο fibo πριν υποχωρήσουν.

Δείτε και την ανάλυση του φίλου Geris για το χαρτί εδώ.

Πολύ κοντά σε γραμμές τάσης - στηρίξεις έφθασαν οι τιμές πριν την εκρηκτική αντίδρασή τους και στο διάγραμμα του συνόλου των τιμών που αφορά όσους έχουν διακρατήσει μετοχές ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μετά τον διαχωρισμό τους όπως βλέπουμε στο γνωστό μηνιαίο διάγραμμα.

Και των  δυο μετοχών η πορεία κι ο χρόνος που θα κρατήσει η ταλαιπωρία εξαρτώνται από το γενικότερο κλίμα στο ταμπλό αλλά έχω την αίσθηση ότι για να δούμε νέα ιστορικά χαμηλά θα πρέπει και ο ΓΔ να κάνει αρκετά χαμηλότερα από τις 420 μονάδες του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ (LAAPS)

ΜΟΗ (DORISAEL)

SP500, ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

SP500 (GOLDFISH)

ΑΛΦΑ (Τσάρος)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *