ΕΛΠΕ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Επιδείνωση τεχνικής εικόνας – ΕΛΧΑ, EUROBANK: Ανασκόπηση στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

Αλλαγή της ημερήσιας και της εβδομαδιαίας τάσης υπό την έννοια της διάσπασης του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία low fractals τόσο σε ημερήσιο όσο και σε εβδομαδιαίο διάγραμμα και για τις δυο μετοχές που είναι μεταξύ αυτών που πρωταγωνίστησαν στην τελευταία διόρθωση.

Όπως βλέπουμε έχουμε ενεργοποιημένους καθοδικούς σχηματισμούς ενώ και στο μηνιαίο που ακολουθεί έχουμε διάσπαση του πιο κοντινού low fractal με το επόμενο να βρίσκεται πολύ κοντά πλέον, στα 7,61 ευρώ.

Στον ΜΥΤΙΛ η εξέλιξη δικαιώνει τις επανηλειμένες τεχνικές εκτιμήσεις του φίλου Διόφαντου διαψεύδοντας και τις όποιες ελπίδες δημιουργήθηκαν με την ενεργοποίηση του ανάστροφου ΩΚΩ που ακυρώθηκε με την κίνηση χαμηλότερα των ώμων του.

Στο μηνιαίο μπορεί να μην  έχει παραβιαστεί ακόμα κανένα low fractal αλλά έχουμε αλλαγή τάσης με βάση το σύστημα των ΕΚΜΟ 4Υ/Χ που έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν κι ως τώρα λαιτουργεί πολύ καλά στο μηνιαίο του ΜΥΤΙΛ. Αργά ή γρήγορα φαίνεται πολύ πιθανό να δοκιμαστεί η στήριξη της S.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ, ΓΔ Μ. (SPAND)

ΕΛΠΕΜΥΤΙΛ Επικαιροποίηση (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΙΓ, ΙΝΛΟΤ (TSAROS)

SP500ΓΔ & W. ΓΔ (ΤΕΟ)

SP500 (GOLDFISH)

ΜΥΤΙΛ (FASOKINIGOS)

ΕΛΧΑΑΒΑΞ (ΤΑΣΟΣ)

ΕΛΧΑ 

ΑΤΤ Δ.Κ

CENER Δ.Κ

ΑΔΜΗΕ Δ.Κ

EUROBANK Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *