Απολύτως αντίστροφη η χθεσινή εικόνα στους δείκτες και τους τίτους του FTSE L.C σε σχέση με αυτή της Τετάρτης κι έτσι στην τελευταία συνεδρίαση του μήνα δεν φαίνεται πια πιθανό να δούμε το νέο ρεκόρ με 12 συνεχόμενα θετικά κλεισίματα μηνός στον ΓΔ και τον FTSE L.C. Μόλις 6 τίτλοι απέφυγαν το αρνητικό κλείσιμο ενώ το πολύ ξύλο έπεσε στον ΟΠΑΠ την ΜΟΗ και τον Τιτάνα, αλλά κυρίως στις ΠΕΙΡ, ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ που θα δούμε παρακάτω:
Η ΠΕΙΡ επέστρεψε στην κάτω πλευρά του πλαγιοανοδικού καναλιού της τυχόν διάσπαση του οποίου αλλά και των άλλων γραμμών που προσεγγίστηκαν επιδεινώνουν την τεχνική εικόνα. Στα 6,55 ευρώ έχουμε την οριζόντια στήριξη του εβδομαδιαίου.
Στην ΕΤΕ και την ΕΥΡΩΒ ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός ενός ακόμα τοπικού χαμηλού χθες που ανέβασε την οριζόντια στήριξη του ημερήσιου πολύ κοντά στις τρέχουσες τιμές όπως βλέπουμε και στο πινακάκι κι έτσι αν έχουμε έστω και μικρή καθοδική κίνηση αύριο θα διασπαστεί και σε αυτές που το είχαν αποφύγει στις 16 και 17 Οκτωβρίου όταν παραβιάστηκε στην ΑΛΦΑ και την ΠΕΙΡ. Στην ΕΤΕ το κλείσιμο χθες έγινε ακριβώς πάνω στη Σ που έρχεται από τα χαμηλά του Απριλίου κι αν διασπαστεί ο επόμενος προορισμός είναι η περιοχή των 12,22 ευρώ της ισότητας του τρέχοντος πτωτικού κύματος με το προηγούμενο. Το αντίστοιχο σημείο στην ΕΥΡΩΒ είναι στα 3,10. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια τα σενάρια για διπλό πάτο που είδαμε εδώ πάνε κουβά.
Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν έλειψαν τα νέα υψηλά έτους που είδαμε στις ΔΕΗ, ΒΙΟ αλλά και τις ΕΛΧΑ, ΚΥΠΡ που όμως επέστρεψαν κι έκλεισαν στο κόκκινο.
Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.






