Νέα υψηλά και αυτή την εβδομάδα για τους δείκτες της αγοράς όπως βλέπουμε στο συγκεντρωτικό εβδομαδιαίο διάγραμμά τους (του FTSE L.C το είδαμε εδώ) με βασικό μοχλό τις τράπεζες και τον ΜΥΤΙΛ που μετά την επίτευξη των στόχων του συνέχισε ακόμα ψηλότερα.
Ο ΔΤΡ συνεχίζει την κούρσα με μεγάλη υπεροχή έναντι όλων των άλλων και τραβάει όλη την αγορά ψηλότερα έστω και ανόρεχτα. Στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί βλέπουμε την ανθεκτικότητα της ανερχόμενη γραμμής τάσης από τα χαμηλά του Απριλίου και κάποιες fimbo επεκτάσεις των ανοδικών κυμάτων που δημιουργούνται από την ζήτηση που διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Με βάση τις επεκτάσεις αυτές η περιοχή των 2400 μονάδων είναι ο επόμενος προορισμός.
Η εβδομάδα ξεκίνησε με ένα ακόμα ανοδικό gap, το τελευταίο από τα πολλά (12) που μένουν ανοιχτά (κλείνουν στις ροζ γραμμές) το συγκεκριμένο διάστημα τα οποία δεν για την ώρα δεν ασκούν την παραμικρή έλξη στις τιμές που τα αγνοούν και συνεχίζουν υψηλότερα.
Όλες οι τράπεζες συγκαταλέγονται στους τίτλους που πέτυχαν (όπως κι η ΜΥΤΙΛ) υψηλότερες αποδόσεις από τον ΓΔ αυτή την εβδομάδα και εκτός της ΟΡΤΙΜΑ που ζωηρεύει και πάλι έκαναν νέα υψηλά.
Οι στόχοι τους που προαναφέρθηκαν στις προηγούμενες αναρτήσεις έχουν πιαστεί εκτός από δυο. Πρόκειται για τους μέγιστους στόχους των τελευταίων μίνι διπλών πυθμένων της ΠΕΙΡ και της ΑΛΦΑ οι οποίοι έχουν ως τώρα πιάσει τους ενδιάμεσους στόχους τους όπως βλέπουμε στα ημερήσιά τους που ακολουθούν.
Όλες οι εβδομαδιαίες αποδόσεις εμφανίζονται στο πινακάκι με τη συνοπτική ανασκόπηση της Παρασκευής για τους 3 δείκτες και τις 84 μετοχές που παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά:
Ανάμεσα στις μετοχές που έκαναν και πάλι νέα υψηλά είναι η ΑΡΑΙΓ που μετά από 7 προσπάθειες σε εβδομαδιαία κεριά και 3 σε μηνιαία φαίνεται να διασπά την R έχοντας όπως είπαμε ενεργοποιημένο και πάλι τον αν. ΩΚΩ με τους ασύμμετρους ώμους ακόμα μια φορά κι απέχει μια ανάσα από νέο ιστορικό υψηλό. Στα 15,34 είναι ο στόχος του μικρότερου από τους ανοδιούς σχηματισμούς όπως μας έδειξε ο φίλος Chris.
Εξαιρετική κι η συμπεριφορά της ΓΕΚΤΕΡΝΑ που διέσπασε ανοδικά το ανοδικό κανάλι της κι απέχει πλέον ελάχιστα από το μέγιστο στόχο στα 23,28 ευρώ.
Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.