DOW JONES: Σύννεφα στον ορίζοντα – NASDAQ 23/3/23

Σύννεφα μαζεύονται και πάλι στο διεθνές περιβάλλον μετά τη νέα πτώση του δείκτη που ακολούθησε τις ανακοινώσεις της FED. Η αντίδραση που ξεκίνησε στον στόχο της τελευταίας διπλής κορυφής και την περιοχή του επιπέδου 50% διόρθωσης όλης της ανόδου από τα χαμηλά του 2022 ανακόπηκε σε δυο συνεχόμενες συνεδριάσεις από την γραμμή λαιμού του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλής κορυφής που μπορεί να δώσει τιμές ακόμα χαμηλότερα σε επίπεδα κάτω κι από το 61,8%.

Η άνοδος από τα χαμηλά του 2020 ως το ιστορικό υψηλό έχει διορθωθεί ως τώρα λιγότερο από 50% που ήταν το επίπεδο διόρθωσης της 11ετούς ανόδου ως τα υψηλά του 2020 και αν στα περυσινά χαμηλά ολοκληρώθηκε μόνο το πρώτο κύμα της διόρθωσης τότε ακόμα κι ο στόχος της μεγαλύτερης διπλής κορυφής λίγο πάνω από τις 30000 μονάδες φαίνεται πολύ αισιόδοξος. Η ισότητα του τρίτου κύματος με το πρώτο σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στις 26500 μονάδες περίπου, κάτω κι από το 50% δηλαδή. Μια ανησυχητική ένδειξη για τη συνέχεια θα ήταν η διάσπαση της μπλε ανοδικής γραμμής τάσης στο μηνιαίο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΤΕ (Τsaros)

NASDAQ (TSIP)

ΜΟΤΟ

ΕΛΠΕ

ΒΙΟΚΑ

ΕΛΠΕ (kingmob)

ΔΕΗ (Nikdan)

ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ Σύγκριση τιμών ρεύματος Απριλίου

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *