ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ) – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Προετοιμάζοντας αλλαγή παρόχου ασχολήθηκα τελευταία με τις προσφορές των παρόχων οπότε ετοίμασα κάποιες λίστες που έχουν ενδιαφέρον και είπα να τις μοιραστώ με τους χρήστες μας μια κι εντοπίζονται σημαντικές διαφορές στις τιμές που προσφέρουν. Στον πρώτο πίνακα έχω συγκεντρώσει τις προσφορές τους το τελευταίο τρίμηνο συν τον Ιανουάριο ώστε να έχω μια εικόνα κατά πόσον έχουν καλύτερες προσφορές για περισσότερο διάστημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι διαφορές μπορεί να μην φαίνονται όσο μεγάλες είναι ποσοστιαία αν κοιτάξουμε τις τελικές, αφού δηλαδή αφαιρεθεί η επιδότηση όπως θα δούμε στις δυο επόμενες λίστες με παραδείγματα μεγάλης και μικρότερης κατανάλωσης.

Για μεγάλες καταναλώσεις, όπως αυτή που ακολουθεί:

Για τις μικρές σαν την παρακάτω:

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τους παρόχους που τους ενδιαφέρουν και να διασταυρώνουν τους όρους, κι όχι μόνο τηλεφωνικά αλλά και μπαίνοντας στο site τους και διαβάζοντας προσεκτικά την σύμβαση που θα αποδεχθούν.

Οι πίνακες θα ενημερώνονται κάθε τέλος του μήνα μέχρι να εξομαλυνθεί και πάλι η αγορά (για πολύ καιρό ακόμα δηλαδή....), οπότε θα επικαιροποιείται και το ειδικό ένθετο. Τυχόν νέα ευρήματα θα προστίθενται κατά την διάρκεια του μήνα, εδώ εφόσον βρεθούν, ως επικαιροποιήσεις.

Παρακαλώ τα σχόλια να αναφέρονται μόνο στο θέμα των παρόχων και τον τρόπο σύγκρισης των τιμών τους και σε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ προκειμένου να μην διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *