SP500, DJIA, DAX 40, CAC 40. FTSE 100, ΓΔ: Επιδείνωση διεθνούς κλίματος

Το αρνητικό σενάριο σε πλήρη εξέλιξη για τους δυο μεγάλους Αμερικανικούς δείκτες με ενεργοποίηση σχηματισμών διπλής κορυφής και παραβίαση των πρόσφατων τοπικών χαμηλών τους στο ημερήσιο, ενδείξεις αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης.

Ενδείξεις αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης και στους μεγάλους Ευρωπαϊκούς δείκτες (οριακά στον ftse 100) με τις διασπάσεις των τελευταίων τοπικών χαμηλών τους στο ημερήσιο. Ευχάριστη θετική απόκλιση του ΓΔ πράγμα ασυνήθιστο σε τόσο δύσκολες ημέρες.

Ο ΓΔ θα πρέπει να χάσει τις 893,38 μονάδες για να δώσει αντίστοιχη καθοδική ένδειξη ενεργοποιώντας κι αυτός σενάριο Δ.Κ το οποίο θα μπορούσε να δώσει κίνηση ως τις 860 μονάδες.

Για την ώρα όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα οι τιμές βρίσκονται ενώπιον της κατερχόμενης γραμμής τάσης από τα υψηλά του 2014 και το 77% fibo ανοδικής διόρθωσης όλης της φετινής πτώσης. Τα επίπεδα αυτά φαίνεται δύσκολο να διασπαστούν με κόντρα το κλίμα στις μεγάλες ξένες αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση - παράθεση απόψεων των κυματιστών μας στα σχόλια

ΜΥΤΙΛ (TSIP)

ΤΕΝΕΡΓ, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛ (ΜΙΜΙS69)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *