FΤSED: Ενώπιον σημαντικής αντίστασης – ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΕΛΤΟΝ

Σημαντική διαφοροποίηση του δείκτη των μεγαλύτερων μερισματοφόρων τίτλων, αυτή τη φορά θετική σε σχέση με τον ΔΤΡ, αλλά οι αρνητικές αποκλίσεις του ημερήσιου RSI πιθανολογούν ότι η ανοδική συνέχεια δεν είναι δεδομένη. Αν πάντως επιτευχθεί θα παραβιαστεί το υψηλό του Αυγούστου όπου εκτός του ότι είναι τον υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά υψηλά είναι και μηνιαίο high fractal κι η υπέρβασή του θα είναι ένδειξη επιστροφής της ανοδικής τάσης στις τιμές του δείκτη μεσομακροπρόθεσμα. Ο εβδομαδιαίος RSI πάντως έχει προς το παρόν κάνει αυτή την υπέρβαση προηγούμενος των τιμών κι αυτό δείχνει ότι έχει την απαιτούμενη δύναμη η κίνηση εκτός κι αν αυτό τελικά αποδειχθεί κρυφή αρνητική απόκλιση.

Ο ΕΚΜΟ 6Υ (μηνός) δεν διασπάστηκε τελικά στο κλείσιμο του Νοέμβρη αλλά προς το παρόν οι τιμές βρίσκονται ψηλότερά του οπότε κι εκεί δείχνει να ψήνεται κι άλλο ανοδικό σήμα που θα είναι το τρίτο της σύντομης ιστορίας του δείκτη.

H τεχνική εικόνα του ημερήσιου μπορεί να χαλάσει αν παραβιαστεί το χαμηλό της Δευτέρας κι αυτό ισχύει και για τους ΓΔ και FTSE L.C.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ

ΕΛΤΟΝ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *