ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Κοντά σε νέο ιστορικό υψηλό

Ανοδική διάσπαση της γραμμής των παλιών ιστορικών υψηλών, αυτή τη φορά με κλείσιμο μήνα επεφύλαξε ο Νοέμβριος για τις τιμές κι ο μόνος αστερίσκος τεχνικά είναι η αρνητική απόκλιση που βλέπουμε στην πιο κοντινή εικόνα.

Η τάση είναι ανοδική παντού κι τελευταίος διπλός πυθμένας της τελευταίας διόρθωσης δείχνει ότι μπορεί να δούμε και τα 20 ευρώ. Ενδιαφέρον είναι αν θα έχουμε αρνητική απόκλιση και στο εβδομαδιαίο αν κλείσει σήμερα πάνω από τα 18,08 ευρώ πράγμα που θεωρώ πολύ πιθανό.

Το τρέχον ανοδικό έχει περάσει την ισότητα με το προηγούμενο και φαίνεται πιθανό να πάμε στον πρώτο στόχο του σχηματισμού ίσως μετά από διόρθωση λόγω του ότι στο ημερήσιο ο RSI είναι στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών. Το 161,8% επέκτασης του προηγούμενου ανοδικού είναι πάνω από τα 19 ευρώ. Η μέτρηση στο ημερήσιο είναι με ερωτηματικά μια και δεν μου αρέσει και τόσο το (υποτιθέμενο) κύμα 4. Ακόμα όμως κι αν είναι σωστό ότι είμαστε σε κύμα 5, η ισότητα με το κύμα 1 βρίσκεται σε νέα ιστορικά υψηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ

ΕΚΤΕΡ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *