SP500, DJIA, NASDAQ: Το κλείσιμο του Νοέμβρη

Σημαντική διαφοροποίηση του DJIA που έδωσε σαφείς ενδείξεις αλλαγής της κύριας τάσης του έχοντας άνοδο μεγαλύτερη του 20% από τα χαμηλά της διόρθωσης, σε σχέση με τον SP500 που υστερεί στην αντίδραση από το χαμηλό έτους μην έχοντας υπερβεί ακόμα την κύρια γραμμή πτωτικής τάσης και βεβαίως ούτε το τοπικό υψηλό της διόρθωσης του Αυγούστου με την μεσομακροπρόθεσμη τάση να παραμένει καθοδική.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η αρνητική διαφοροποίηση για τον NASDAQ ο οποίος ωστόσο κατάφερε να δώσει υψηλότερα υψηλά, χαμηλά και κλείσιμο από τον Οκτώβριο. Παραμένει πάντως σε καθοδική τάση από εβδομαδιαίο και πάνω όπως κι ο SP500 και βέβαια δεν έχει αλλαγές από την τεχνική εικόνα που επανηλειμμένα έχει παρουσιαστεί στις τελευταίες αναρτήσεις.

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *