ΓΔ, FTSE LC, ΔΤΡ: Σενάριο κορύφωσης

Άτσαλο γύρισμα σε τίτλους κλειδιά για τους δείκτες και το κλίμα στην αγορά, όπως οι τράπεζες, ο ΟΤΕ, ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΗ, η ΜΠΕΛΑ και η ΒΙΟ. Μετά από πολύ καιρό οι δείκτες υπερθεμάτισαν στην πτώση από τους ξένους που διόρθωναν σε λογικά επίπεδα.

Κοινή συνισταμένη για τους τρεις σημαντικότερους δείκτες η πιθανή κορυφωσή τους στην περιοχή του 62% διόρθωσης όλης της πτώσης.

Το σενάριο WXY βέβαια δεν αναφέρεται για πρώτη φορά εδώ κι η πιθανότητα κορύφωσης και διόρθωσης σε αυτά τα επίπεδα αναφέρθηκε και στις τελευταίες ανασκοπήσεις τους ΚΑΙ από κάποιους από τους φίλους που ανεβάζουν τη γνώμη τους μέσα από τις αναλύσεις τους.

Η τάση βέβαια παραμένει ανοδική κι επέλεξα τον FTSE  για να αναφερθώ τα επίπεδα κάτω από τα οποία αρχίζω να πιστεύω περισσότερο ότι μπορεί και να τέλειωσε η ανοδική αντίδραση.

Το πρώτο είναι λίγο κάτω από του 38.2% διόρθωσης του τελειταίου ανοδικού στην περιοχή των 2075 μονάδων και αν φθασει στο 50% θα έχει διασπάσει το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά, την Σ1 καθώς και τους εκθ. κινητούς των 50, 100 και 200 ημερών και θα έχει μπόλικες ενδείξεις - επιβεβαίωσης της αλλαγής της μεσοβραχυπρόθεμης τάσης σε πτωτική. Στις 857 στον ΓΔ και 568 στον ΔΤΡ είναι τα αντίστοιχα επίπεδα, επίσης μεταξύ των 38,2 και 50% fibo επίπεδα διόρθωσης.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *