NASDAQ: Επικαιροποίηση – SP500: Στόχοι και αντιστάσεις – Ματιές στο μέλλον (GPAP90)

Σε συνέχεια της τελευταίας ανασκόπησης ισχύει ότι γράφτηκε για την μεσοπρόθεσμη εικόνα. Η θετική εξέλιξη είναι η επαλήθευση όσων γράφονταν για την αναμενόμενη συνέχεια αφού είδαμε την επιβεβαίωση της ανοδικής διάσπασης της πτωτικής γραμμής με 2 retests της και την υπέρβαση στο ημερήσιο με την ενεργοποίηση του σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής (αν. ΩΚΩ ή Δ.Π) που είναι ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης που ζητούσαμε. Ο στόχος του σχηματισμού είναι σαφώς πάνω από τις 12300 μονάδες.

Στον SP500 επαληθεύτηκε η ένδειξη ανοδικής τάσης με την εκρηκτική άνοδο της Πέμπτης και πλέον προσεγγίζεται κι ο στόχος του στραβοχυμένου ανάστροφου ΩΚΩ, ο 200ρης κι η ισότητα του τρέχοντος ανοδικού με το προηγούμενο άρα λογικά θα πρέπει να αναμένεται κι η αναμέτρηση με την R1 στην περιοχή του fibo 50% ανοδικής διόρθωσης όλου του πτωτικού που είναι η πιο σημαντικές αντιστάσεις πριν από το υψηλό του Αυγούστου.

Η ανάλυση του GPAP 90 είναι εδώ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *