ALPHA BANK: Ενώπιον αντιστάσεων – ΟΠΑΠ, PERFORMANCE

Η μοναδική από τις συστημικές που παραμένει στο κόκκινο στην εβδομαδιαία τάση και για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να δούμε υπέρβαση των 1,0235 ευρώ με βάση τα ως τώρα διαμορφωμένα W. high fractals της. Η διάσπαση της δεύτερης κατερχόμενης γραμμής με τη μεγάλη κλίση έδωσε μεν μια ώθηση αλλά όχι όση της πρώτης και πάντως όχι όση χρειαζόταν ακόμη. Για την ώρα δεν έχει διασπάσει τον κινητό 50 εβδομάδων αλλά μόνο αυτόν των 20. Το τελευταίο ανοδικό γύρισμα έγινε από την περιοχή του fibo διόρθωσης 77% του πρώτου ανοδικού ως τα 1,0125 ευρώ.

Στο ημερήσιο σταμάτησε προς το παρόν πριν διασπάσει τον κινητό των 200 περιόδων αλλά βρίσκεται σε ανοδική τάση όσο κινείται πάνω από τα 0,8838 ευρώ. Το τελευταίο ανοδικό χάσμα ανοίγματος κλείνει στα 0,876. Έτσι που την βλέπω δεν θα με εξέπληττε να γυρίσει να φτιάξει ένα δεξιό ώμο ενός νέου πιθανού σχηματισμού ανοδικής αντιστροφής. Σε κάθε περίπτωση μου φαίνεται σαν πιθανότερο σενάριο από το να βλέπουμε ένα σχηματισμό τοπικής αλλά όχι ευκαταφρόνητης διπλής κορυφής στα τρέχοντα επίπεδα. Το πλησιέστερο πτωτικό χάσμα κλείνει στα 0,9868 ευρώ κι αν πάει εκεί χωρίς να φτιάξει τον δεξιό ώμο τότε το πιθανότερο είναι να βρει τη δύναμη να υπερβεί και τα εβδομαδιαία τοπικά υψηλά που είναι πολύ σημαντικές οριζόντιες αντιστάσεις πριν το επόμενο χάσμα στα 1,0405. Η υπέρβασή τόσο σημαντικών αντιστάσεων θα σημαίνει ότι στα 1,0125 τέλειωσε μόνο το πρώτο κύμα της ανοδικής διόρθωσης. Η ισότητα του τρέχοντος κύματος με το προηγούμενο βρίσκεται στα 1,085 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΡΦ

ΟΠΑΠ

FTSE L.C 60m

ΕΤΕ UPD

ΔΤΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *