ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ανοδική η βραχυπρόθεσμη τάση

Σε ανοδική τάση στο ημερήσιο ήδη από τη Δευτέρα όταν συνδύασε την υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά με αυτήν του κινητού 100 περιόδων (ΕΚΜΟ 100) με τις τιμές να σταματούν πάνω και από τον ΕΚΜΟ 200 για δεύτερη συνεδρίαση χωρίς ωστόσο να περάσουν του 61,8% fibo διόρθωσης του τελευταίου πτωτικού κύματος.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ένα πολύ καλό ανοδικό κερί που πέρασε πάνω από τους ΕΚΜΟ 20 και 50 εβδομάδων δείχνοντας διάθεση να αναμετρηθεί την κατερχόμενη αντίσταση ΚΑ αν βέβαια δεν αλλάξει προς το χειρότερο και το κλίμα στις μεγάλες ξένες αγορές.

Αν πάντως τα καταφέρει η επόμενη αντίσταση είναι τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά στην περιοχή των 2200 μονάδων πάνω από τα οποία θα έχουμε ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης. Ήδη 5 συνεδριάσεις πριν το κλείσιμο του μήνα οι τιμές βρίσκονται λίγο πάνω από τον ΕΚΜΟ 12 μηνών με την επόμενη αντίσταση στον ΕΚΜΟ των 6 τελευταίων μηνιαίων υψηλών που αυτή την ώρα βρίσκεται μεν στις 2127,65 μονάδες αλλά "ψηλώνει" μαζί με τις τιμές και για να τον "συναντήσουν" θα τον ανεβάσουν πάνω από τις 2150,68. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να ξεπεράσει τέτοια επίπεδα κατά την άποψή μου.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Σε ανοδική τάση στο ημερήσιο με επίτευξη του στόχου της του μικρότερου πρόσφατου σχηματισμού διπλού πυθμένα και διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης  σε συνέχεια των θετικών αποκλίσεων στο ημερήσιο κι εβδομαδιαίο διάγραμμα όπως είχαμε δει στη τελευταία ανασκόπηση. Το σενάριο να οδεύουν οι τιμές προς ενεργοποίηση του μεσοπρόθεσμου μεγαλύτερου διπλού πυθμένα φαίνεται τώρα λιγότερο εξωπραγματικό.

Δείτε και τη ματιά του Goldfish στη ΒΙΟ.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *