EUROBANK, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, LAMDA DEVELOPMENT, ΚΡΙ ΚΡΙ. ΟΠΑΠ: Σημειώσεις

Ανοδική διάσπαση της κύριας κατερχόμενης γραμμής τάσης καθώς και του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά στην ΕΥΡΩΒ που είναι πλέον και αυτή στην μπλε ζώνη κι όχι και πολύ μακριά από τα 0,9938 ευρώ όπου είναι το όριο της καθοδικής τάσης στο εβδομαδιαίο σύμφωνα με τα fractals. Ο ενδιάμεσος στόχος της Δ.Κ, που είναι απενεργοποιημένος από τον Αύγουστο ουσιαστικά, πιάστηκε στα χαμηλά του Ιουλίου και για την ώρα δείχνει να μην έχει παρακάτω.


Και στην ΣΑΡ η τάση στο ημερήσιο είναι πλέον ανοδική με ενεργοποιημένο σχηματισμό διπλού πυθμένα από χθες. Πρώτο ζητούμενο βέβαια για την θετική συνέχεια είναι η διάσπαση της γραμμής τάσης που βλέπουμε στο διάγραμμα αφού έτσι θα έχουμε και έξοδο από την κατερχόμενη σφήνα.

Στην ΛΑΜΔΑ είχαμε χθες επίτευξη του στόχου του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα. Η διάσπαση της κατερχόμενης γραμμής τάσης και των 6,20 ευρώ θα βελτίωνε αποφασιστικά την τεχνική εικόνα.

Στην ΚΡΙ η αντίσταση της κατερχόμενης γραμμής τάσης παίζει ως τώρα σημαντικό ρόλο αλλά μοιάζει να είναι σχηματισμένος ένας ανάστροφος ΩΚΩ που αν επαληθευτεί θα επιτρέψει σκέψεις ακόμα και για αναμέτρηση με το εβδομαδιαίο τοπικό υψηλό στα 6,24 του οποίου η υπέρβαση θα ήταν σαφής ένδειξη για αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης. Η ημερήσια τάση εδώ αλλάζει με την ενεργοποίηση του σχηματισμού αυτού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *