NASDAQ: Eπίτευξη πρώτου στόχου

Η χθεσινή βουτιά στο ξεκίνημα της συνεδρίασης σταμάτησε (κατά σύμπτωση;;;) στον πρώτο στόχο του γνωστού ΩΚΩ και στο 62% διόρθωσης όλου του ανοδικού από τα χαμηλά της πανδημίας με τις θετικές αποκλίσεις του εβδομαδιαίου RSI να μην κάμπτονται ούτε στα χαμηλά της μέρας.

Τα επόμενα σημεία ενδιαφέροντος βρίσκονται κάτω από τις 9000 μονάδες όπου βρίσκεται ο τελικός στόχος του σχηματισμού αναστροφής και το 161,8% του πρώτου πτωτικού κύματος. Δεν νομίζω πάντως ότι μπορεί να συνεχίσουν οι τιμές τον κατήφορο ως εκεί χωρίς να δώσουν μια αντίδραση της προκοπής έστω...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ στο κλείσιμο της εβδομάδας

Νέο γύρισμα κάτω και νέο χαμηλότερο κλείσιμο εβδομάδας πάνω στους στόχους που προαναφέρθηκαν ακριβώς και με τις θετικές αποκλίσεις να επιμένουν.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *