ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Προσπάθεια αντίδρασης – ΔΤΡ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΑΒΑΞ

Η ΒΙΟ δείχνει να έχει ισορροπήσει στην περιοχή του ενδιάμεσου πρώτου στόχου του μεγάλου της σχηματισμού διπλής κορυφής και του 161,8% του πρώτου μεγάλου κύματος της από τα υψηλά του 2021, με τον εβδομαδιαίο RSI να έχει φτιάξει μια θετική απόκλιση που ίσως επιτρέπει σκέψεις ότι βλέπουμε σχηματισμό διπλού πυθμένα.

Ο σχηματισμός βέβαια παραμένει ενεργοποιημένος με κύριο στόχο τα 2,87 ευρώ αλλά το αν θα πάει εκεί εξαρτάται από το γενικότερο κλίμα στις αγορές . Για την ώρα χθες έφθασε ακριβώς ως το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά, επίπεδο υπέρβαση του οποίου θεωρείται ένδειξη αλλαγής της τάσης στο ημερήσιο, έχοντας ενεργοποιήσει κι ένα μίνι τοπικό σχηματισμό διπλού πυθμένα. Ο στόχος είναι στα 3,675 και λίγο παραπάνω έχουμε την ισότητα του τρέχοντος ανοδικού με το προηγούμενο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανότατο να δώσει την ένδειξη σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΒΑΞ 

ΕΛΧΑ (KINGMOB)

ΙΝΤΚΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (ΣΟΛΩΝ)

ΔΤΡ (Tsaros), (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *