ΓΔ, ΕΤΕ, EUROBANK, ΑΔΜΗΕ, AEGEAN, ΔΕΗ: Σημειώσεις για την αντίδραση

Πάρτι στις αγορές με το ξεκίνημα του Οκτωβρίου και το θέμα της ανάρτησης αυτής είναι να δούμε ξανά τα θετικά τεχνικά δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί και μπορούσε κάποιος να τα διακρίνει στα διαγράμματα που αναρτώνται στο μπλογκ μας ακόμα κι αν δεν είχε τις γνώσεις κάποιων από τους σχολιαστές μας, κυματιστών και μη, που διέβλεπαν ότι κάτι θετικό αναμένεται.

Το πιο βασικό και ουσιώδες νομίζω ότι ήταν οι θετικές αποκλίσεις στα εβδομαδιαία διαγράμματα των μεγάλων δεικτών της Wall Street που είχαν αναφερθεί στην ανάρτηση του Σαββάτου.

Αντίστοιχες αν και λιγότερο κραυγαλέες ήταν βέβαια οι θετικές αποκλίσεις του ΓΔ που παρουσιάστηκαν στην τελευταία ανασκόπηση και διατηρήθηκαν και την τελευταία εβδομάδα. Ας δούμε που βρισκόμαστε σήμερα:

Θετικές αποκλίσεις όμως είχαμε και στις δυο μεγαλύτερες από άποψη κεφαλαιοποίησης τράπεζες:

Στην ΕΤΕ που είχε πρωτοαναφερθεί εδώ. Τώρα έχουμε αντιμέτωπους δυο σχηματισμούς αφού ο ΩΚΩ δεν ενεργοποιήθηκε τελικά...

...και στην ΕΥΡΩΒ στην οποία είχε γίνει αναφορά εδώ. Ας τη δούμε κι αυτή:

Από τις λιγότερο βαριές μετοχές απόκλιση αντίστοιχη, ορατή μάλιστα σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο είχαμε και τον ΑΔΜΗΕ οι τιμές του οποίου ξύνουν πάτους έχοντας πιάσει τους πτωτικούς στόχους από καιρό.

Θετική απόκλιση είχαμε και στο ημερήσιο της ΑΡΑΙΓ με τις τιμές να προσπαθούν, πριν είναι πολύ αργά, επάνοδο εντός του τριγώνου ΡΣ που διασπάστηκε καθοδικά με στόχο αρκετά χαμηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ, SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΕΗ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *