ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Ανασκόπηση στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα

18 μήνες μετά την μέγιστη κορυφή στα 10,64 ευρώ που μοιάζει με τέλος 5κυματικής ανόδου από το 2012 κι οι τιμές κινούνται σε μέγιστο εύρος 2,62 ευρώ έχοντας κάνει δυο απόπειρες διάσπασης αποτυχημένες που άφησαν μια μεγάλη πιθανή διπλή κορυφή, αφήνοντας εικόνα πιθανής διανομής. Η μεγάλη αρνητική απόκλιση στα ψηλά του 2021 πιθανότατα έπαιξε το ρόλο της αφού το χαμηλό στα 8,00 ευρώ ήταν διόρθωση περίπου 25%.

Η τάση είναι καθοδική από εβδομαδιαίο και κάτω αλλά το κακό σενάριο θέλει καθοδική διάσπαση του χαμηλού 18μήνου αφού η διόρθωση δεν πέρασε ούτε το 38% του τελευταίου ανοδικού από τα χαμηλά του 2020. Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε κι ένα σενάριο ανάποδου ΩΚΩ που με τις παρούσες συνθήκες δεν έχει καμιά τύχη να επαληθευτεί.

Πολύ πιο πιθανό φαίνεται να δούμε κίνηση προς τα 8,00 ευρώ  με βάση την ενεργοποίηση του ΩΚΩ που βλέπουμε στο ημερήσιο που έχει στόχο τα 8,20. Λίγο ψηλότερα έχουμε την ισότητα του τρέχοντος πτωτικού με το προηγούμενο από τα 10,60 ευρώ.

Σε όλες τις κυματικές αναφορές διευκρινίζεται ότι μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *