ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Σκέψεις και σενάρια – SP500, ΓΔ, ΔΤΡ: Η ανάλυση του Goldfish

Οι τιμές παρέμειναν κάτω από τους κινητούς των 20 και 50 εβδομαδιαίων κλεισιμάτων με χαμηλότερο χαμηλό και χαμηλότερο κλείσιμο από την προηγούμενη Η τάση παραμένει καθοδική κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει όσο οι τιμές παραμένουν κάτω από τα υψηλά του Ιουνίου στις 904 μονάδες όπου πλέον βρίσκεται και το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals.

Η αντίδραση που ξεκίνησε λίγο κάτω από το 61,8% fibo έδωσε ένα ακόμα χαμηλό στις 818,79 μονάδες το οποίο αν διασπαστεί θα έχουμε 5κυματική πτώση που πιθανότατα θα σημαίνει ότι στο πρόσφατο υψηλό των 902,37 μονάδες τελείωσε όλη η αντίδραση κι όχι το πρώτο μέρος ενός πιθανού Χ, όπως στο σενάριο που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο κι οι ελπίδες νέας υπέρβασης των 900 μονάδων κι η ενεργοποίηση του καλού σεναρίου θα έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες, οπότε αργά ή γρήγορα θα δούμε και νέο χαμηλό έτους. Έτσι θα επιβεβαιωθεί ότι βρισκόμαστε στο μεγάλο δεύτερο πτωτικό κύμα αφού εκτός των άλλων θα ενεργοποιηθεί το κακό σενάριο διπλής κορυφής στα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά υψηλά.

Όπως βλέπουμε στη μεγάλη εικόνα στο χαμηλό της Τετάρτης είχαμε δοκιμασία των στηρίξεων που συνιστούν τόσο η S1 όσο κι κινητός των 6 μηνιαίων χαμηλών (ΕΚΜΟ 6Χ).

Τα 2/3 των μετοχών που επηρεάζουν περισσότερο τον δείκτη βρίσκονται σε καθοδική τάση με όρους fractals τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500, ΓΔ - ΔΤΡ (Goldfish)

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *