INFO QUEST, AUTOHELLAS, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Οι σημειώσεις της ημέρας

Ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας και της εβδομαδιαίας τάσης ταυτόχρονα σε ανοδική χθες για τις τιμές της ΟΤΟΕΛ. Ο μεσοπρόθεσμος σχηματισμός διπλού πυθμένα, που έχει τελικό στόχο τα 10,29 όπως έχουμε δείξει σε παλαιότερες αναρτήσεις, παρέμεινε ούτως ή άλλως ενεργοποιημένος ακόμα και όταν η μετοχή (έκανε πως) κοκκίνισε.

Σε αντίθετη κατεύθυνση η ΚΟΥΕΣ που προσέγγισε το χαμηλό έτους έχοντας ενεργοποιημένο σχηματισμό διπλής κορυφής. Η ανοδική απόκλιση μπορεί να καθυστερήσει πάντως το προγραμματισμένο ραντεβού με τον στόχο αλλά η τάση παραμένει καθοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο.

Σε νέα χαμηλά και οι τιμές της ΚΡΙ ΚΡΙ στον RSI της οποίας επίσης έχουμε ανοδική απόκλιση.

Στις ΒΙΟ κι ΕΛΧΑ επίσης προσεγγίστηκαν τα χαμηλά έτους κι η διάσπαση των ανοδικών σφηνών τους που έπιασε τους στόχους της δικαιολογεί τεχνικά την κίνησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ, ΠΕΙΡ, ΟΛΠ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *