ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Με τη ματιά του Goldfish – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Καθοδική πλέον η τάση και στο ημερήσιο, ήδη από την Πέμπτη και με όρους fractals, με τις τιμές να έχουν ήδη χάσει το 60% όλης της ανοδικής αντίδρασης οπότε το σενάριο δεξιού ώμου να δείχνει όλο και πιο εξωπραγματικό.

Στο εβδομαδιαίο η τάση παραμένει καθοδική όσο είμαστε κάτω από τις σαφέστατες αντιστάσεις. Το επόμενο αισιόδοξο ενδεχόμενο είναι να βρούμε πάτο αφού φθάσουμε στο 77% διόρθωσης ελάχιστα πριν κλείσει το το επόμενο ανοδικό gap (806,11).

Ας δούμε την ανάλυση του φίλου Goldfish από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

Η ανοδική κίνηση διακόπηκε απότομα και απολύτως παράλληλα με τις διεθνείς αγορές. Τυπικά, θα πρέπει να υπάρξει και εδώ ένα νεότερο τοπικό χαμηλό για να αποκτήσει ισχυρή καθοδική δυναμική η κίνηση του δείκτη (πιθανότατα μετά από πολύ βραχυχρόνια αντίδραση ως κύμα 4).

Το βασικό ευρύτερο σενάριό μας για την εγχώρια αγορά παραμένει το ίδιο. Αναμένουμε μια οριζόντια κίνηση και μετά την εκδήλωση του πολύ τελευταίου καθοδικού σκέλους. Οι βασικές μορφές που προκρίναμε ήταν είτε με το κύμα b ως flat είτε ως ”τρίγωνο”. Η εκδοχή του flat δείχνει να απομακρύνεται κυρίως για λόγους αρμονίας (και αν υπάρξει ανοδική επέκταση τότε θα μετατραπεί σε κύμα ”Χ”) :

Στην περίπτωση του τριγώνου θα έχουμε, μετά από μικρή ανοδική αναπήδηση, άμεση προσέγγιση της περιοχής των προηγούμενων χαμηλών στις 778 μονάδες (ως καθοδικό τρίγωνο) ή λίγο υψηλότερα (ως συμμετρικό τρίγωνο). Μετά από μία ακόμα χαμηλότερη κορυφή (e) θα εκδηλωθεί και το τελευταίο καθοδικό κύμα c. Ακριβέστεροι καθοδικοί στόχοι θα τεθούν με την επιβεβαίωση της κίνησης:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *