Η Ανάλυση του Goldfish για SP500, ΓΔ, ΕΥΡΩΒ

Αντιγραφή μέρους του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

SP500

Η υποχώρηση που αναμέναμε στα όρια του 38% έχει ήδη επιτευχθεί. Πλέον άμεσα ο δείκτης θα δείξει τις πραγματικές διαθέσεις του. Για να συνεχίσουν να ισχύουν θετικά σενάρια θα πρέπει να κινηθεί σχετικά σύντομα σε νεότερα τοπικά υψηλά (διαμορφώνοντας ένα πλήρες ανοδικό 5 κυμάτων). Αντίθετα, με άμεση καθοδική συνέχεια θα επανέλθουμε σε δυσμενή σενάρια με τον ένα η άλλο τρόπο κίνησης.

Με έντονη καθοδική συνέχεια θα δώσουμε προβάδισμα σε έναν σχηματισμό τύπου ”abcde” 3-3-3-3-3 (διευρυμένο).

Αντίθετα, περισσότερο διστακτική καθοδική αντίδραση θα παραπέμπει περισσότερο σε μια οριζόντιου τύπου διόρθωση σε ευρύ χρόνο (3-3-3 η 3-3-5). Στην περίπτωση αυτή η αγορά θα βρει τις δυνάμεις να επανέλθει ανοδικά σε λίγό υψηλότερα επίπεδα από τα τρέχοντα τοπικά υψηλά (ως ”b”).

Γ. Δείκτης

Ισχύει στο ακέραιο η προηγούμενη εκτίμηση μας που θέλει τα βασικά αρνητικά σενάρια να διαμορφώνονται ως εξής:

– Διορθωτικό κύμα ”b” ως flat 3-3-3 / 3-3-5

– η εναλλακτικά, το διορθωτικό κύμα ”b” να διαμορφωθεί ως τρίγωνο ”abcde”

ΕΥΡΩΒ

Η μετοχή δείχνει να έχει κορυφώσει κυματικά με το πολύ τελευταίο τμήμα της ανόδου να είναι καταληκτικό τύπου ”ending”.

Για να έχει ισχύ και εδώ το ανάλογο σενάριο θα πρέπει να δείξει αδυναμία υπέρβασης της κατερχόμενης αντίστασης. Τα εσωτερικά κύματα οφείλουν και εδώ να διαμορφωθούν σε 3κυματικά.

Το τελευταίο ενημερωτικό έχει ακόμα αρκετά ενδιαφέροντα για ΔΤΡ. ΔΕΗ, ΒΙΟ και ΑΡΑΙΓ. Υπενθυμίζεται ότι αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

JUMBO UPD

ΦΡΛΚ

SP500 (Tsaros)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *