NASDAQ: Καθοδική αναστροφή

H ανοδική διόρθωση δεν έφθασε ούτε στα μισά της πτώσης από το ιστορικό υψηλό και είχαμε άτακτη υποχώρηση μόλις οι τιμές άγγιξαν τον κινητό των 12 μηνών όπως και των 50 εβδομάδων όπως θα δούμε στο εβδομαδιαίο.

Ο μεγάλος σχηματισμός καθοδικής αντιστροφής (ΩΚΩ), του οποίου δεν έχει προσεγγιστεί ούτε ο ενδιάμεσος στόχος, είναι και πάλι ενεργοποιημένος μετά από ανάπαυλα 3 εβδομάδων. Το ερώτημα τώρα είναι αν στο τελευταίο υψηλό ολοκληρώθηκε όλη η ανοδική αντίδραση, οπότε πρέπει ξανά να σκεφτόμαστε τους στόχους του ΩΚΩ, ή αν ολοκληρώθηκε μόνο το πρώτο σκέλος της.

Στη βραχυπρόθεσμη εικόνα βλέπουμε κι έναν άλλο σχηματισμό καθοδικής αναστροφής των τιμών που μπορεί να "στείλει" τις τιμές ως και το 61,8% fibo διόρθωσης όλης της ανόδου, κοντά στις 11500 μονάδες.

Στην τελευταία συνεδρίαση οι τιμές απέτυχαν να ακυρώσουν τη νησίδα αντιστροφής που είχε σχηματιστεί όπως βλέπουμε στο 120λ διάγραμμα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *