JUMBO: Στηρίξεις κι αντιστάσεις – ΕΛΠΕ, ΤΕΧΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ

Ανοδική η τάση σε όλα τα time frames όπως θα δούμε παρακάτω αλλά σήμερα είχαμε στάση και υποχώρηση ακριβώς από την τομή της R2, που επίσης θα δούμε στη μεγαλύτερη εικόνα ποια είναι και της παράλληλης της βραχυπρόθεσμης ανοδικής γραμμής τάσης Δ. Αν το πράμα στραβώσει μια πρώτη ένδειξη για πιθανή αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης θα είναι η καθοδική διάσπαση της Δ και των 14,84 ευρώ.

Η μεσοπρόθεσμη τάση αλλάζει αν χαθούν τα 13,30 ευρώ όπου βρίσκεται το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά στο εβδομαδιαίο. Το επίπεδο αυτό είναι σημαντικό και για τη μεσομακροπρόθεσμη εικόνα αφού σχεδόν συμπίπτει με τον κινητό των 4 χαμηλών του Ιουλίου στο μηνιαίο. Αν αυτό το επίπεδο χαθεί εκτιμάται ότι ανοίγει ο δρόμος προς τις μεσομακροπρόθεσμες ανοδικές γραμμές τάσης και τα 12,12 ευρώ, το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία μηνιαία τοπικά χαμηλά. Εκεί βέβαια και ως τα 11,80 ευρώ έχουμε στηρίξεις δοκιμασμένες με τα μαγαζιά κλειστά κατά την πανδημία.

Η ανοδική διάσπαση των R2 & R1 είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή στα ιστορικά υψηλά του 2020 πριν από όλες τις αναποδιές που ακολούθησαν έκτοτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ, ΟΛΥΜΠ (Σταύρος)

ΕΛΠΕ

ΟΛΥΜΠ

ΕΤΕ (ΝΕΚ)

ΑΛΦΑ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *