ΟΤΕ

Αγώνας να κρατηθεί η τιμή πάνω από την μακροπρόθεσμη γραμμή τάσης R που διέσπασε το 2021 έχοντας κάνει εκεί το 2022 δυο πυθμένες που θα δούμε και στα μικρότερα χρονοπαράθυρα Αν δεν επέμεναν τόσο οι αρνητικές αποκλίσεις θα μπορούσα να τους δω σαν διπλό πάτο στα ψηλά. Για την ώρα έχει κορυφώσει λίγο ψηλότερα από την ισότητα με το πρώτο μεγάλο ανοδικό από τον πυθμένα του 2012 και τους πρώτους στόχους των μακροπρόθεσμων ανοδικών σχηματισμών.

Το αν θα συνεχίσει προς τους μέγιστους στόχους κοντά στα 20 ευρώ, θα εξαρτηθεί αρχικά από το αν θα κρατήσουν η Κ και οι δυο πυθμένες στα 15,66 και 15,71 ευρώ που είναι και μηνιαία low fractals, το μεν 15,66 σίγουρα το δε 15,71 αν δεν δούμε χαμηλότερη τιμή στις 9 συνεδριάσεις που υπολείπονται ως το τέλος του μήνα. Με άλλα λόγια να μην ενεργοποιηθεί η πιθανή διπλή κορυφή (<15,66) αφού έτσι αλλάζει για τα καλά η μεσοπρόθεσμη τάση κι όχι μόνο. Η διόρθωση που ακολούθησε την τελευταία διπλή απόκλιση έφθασε ως τώρα μόνο ως το 30% όλου του τελευταίου ανοδικού από το 2020.

Η τάση στο ημερήσιο είναι ανοδική κι αλλάζει κάτω από το τελευταίο χαμηλό στα 16,52 ευρώ με όρους fractals. Ο μικρότερος διπλός πυθμένας πάντως είναι και πάλι ενεργοποιημένος από προχθές για τρίτη φορά. O στόχος είναι στα 18,09 ευρώ.

Δείτε και την εκτίμηση του φίλου Διόφαντου για την αναμενόμενη κίνηση των τιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *