ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Πιθανή διόρθωση – ALPHA BANK, EEE, ΕΥΔΑΠ, EUROBANK, CENERGY, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, DAX, FTSE, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Υπέρβαση σε κλείσιμο εβδομάδας των κινητών 20 και 50 εβδομάδων, στους οποίους είχαμε τρακάρει την περασμένη εβδομάδα και στους δυο δείκτες.

Ειδικότερα στον ΓΔ όσο το επιτρέπει το καλό κλίμα στις μεγάλες ξένες αγορές θα μπορούσα να σκεφτώ την διόρθωση από τα τρέχοντα ή λίγο υψηλότερα επίπεδα να φθάνει μέχρι το σχηματισμό ενός δεξιού ώμου.

Στον ΔΤΡ τα επόμενα fibo διόρθωσης είναι στην περιοχή των 600 μονάδων όπου θα βρίσκεται και η Ρ οπότε το επίπεδο αυτό θεωρείται απίθανο να ξεπεραστεί εύκολα ακόμα κι αν συνεχίσουμε ανοδικά.

Αν δεν βγαίνει πολύ αισιόδοξο μήνυμα από τα παραπάνω και από τον τίτλο της ανάρτησης αυτό οφείλεται στις αρνητικές αποκλίσεις στο ημερήσιο και των δυο δεικτών που μάλλον δείχνουν ότι έχουμε διόρθωση προ των πυλών.

Τα ανοδικά χάσματα του τελευταίου ανοδικού και τους δυο δείκτες άλλωστε είναι πολλά κι είναι δύσκολο να μην κλείσουν έστω τα πιο κοντινά από αυτά πριν προχωρήσουμε ψηλότερα.

Ειδικότερα στον ΔΤΡ δεν θα ήταν καλό να έχουμε άμεσα διόρθωση που θα φθάσει ως την ενεργοποίηση του πιθανού σχηματισμού της διπλής κορυφής αν κι εφόσον...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔDAXFTSECENERBIOΕΕΕΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΜΥΤΙΛ (Αντώνης)

UPD ΓΔ 16/8

FTSE

ΑΛΦΑ

ΕΥΔΑΠ

ΠΕΤΡΟ

ΕΧΑΕ

ΕΥΡΩΒ 17/8  13:00

SP500 (DORISAEL)

ΓΔ 17/8 Σωτήρης

ΜΥΤΙΛ UPD 18/8

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *