ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, EUROBANK, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΚΤΕΡ, ΙΝΤΕΑΛ: Ενδείξεις αλλαγής τάσης

Η υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά στο ημερήσιο που συνιστά ένδειξη αλλαγής της τάσης είναι ο λόγος για τις επιλογές της τελευταίας ανάρτησης της εβδομάδας.

Η υπέρβαση αυτή έγινε χθες στις τιμές της ΕΥΡΩΒ όπου είχαμε ταυτόχρονα την απενεργοποίηση της τελευταίας διπλής κορυφής η οποία πρόλαβε κι έπιασε τον πρώτο στόχο της.

Η υπέρβαση αυτή είχε γίνει από τη συνεδρίαση της Τετάρτης στον ΔΤΡ. Εδώ είμαστε κοντά στον στόχο του διπλού πυθμένα. Για την ώρα οι τιμές σταμάτησαν εν όψει της κατερχόμενης Ρ, αφού πέρασαν ελαφρώς το 38,2% διόρθωσης του τελευταίου πτωτικού του δείκτη και αφού άγγιξαν από κάτω αυτή τη φορά την Σ την παλιά διασπασθείσα γραμμή στήριξης. Ίσως είναι νωρίς να την διασπάσουν με την πρώτη προσπάθεια και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις επόμενες αντιστάσεις που δεν είναι και λίγες, είναι όμως αρκετά υψηλότερα, στις 544,41 η πρώτη, στα πτωτικά χάσματα στις 567,37 μονάδες η 2η και τις 558,32 η 3η, λίγο πριν την R που είναι η 4η.

Στο εβδομαδιαίο η τάση παραμένει ξεκάθαρα πτωτική και οι πλησιέστερες αντιστάσεις είναι εκτός της R, το τοπικό υψηλό στην περιοχή 626. Οι στηρίξεις βρίσκονται στην Σ2 και τα τελευταία χαμηλά, σχεδόν στην ισότητα του 2ου με το 1ο πτωτικό κύμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΕΚ

ΤΕΝΕΡΓ Μηνιαία ανασκόπηση

ΑΛΦΑ (Geris)

ΕΚΤΕΡ

ΓΔ (Τσάρος)

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *