SP500: Η ανάλυση του Goldfish

SP500

Η ανοδική επέκταση εξελίσσεται ομαλά. Πολύ βραχυχρόνια είναι πιθανό να υπάρξει μικρή υποχώρηση αλλά το βασικό μας σενάριο παραμένει αυτό της επικάλυψης των 4.114 μονάδων.

Στα επίπεδα των 4.114 μονάδων (και ελάχιστα πιο πάνω) και στα πλαίσια της κατερχόμενης αντίστασης αναμένουμε να περιοριστεί η ανοδική δυναμική της αντίδρασης και ο δείκτης να κινηθεί εκ νέου καθοδικά. Η κάθοδος αυτή αναμένουμε να είναι 3 κυμάτων και να είναι η τελευταία.

Αυτό σημαίνει ότι στα χαμηλότερα αυτά επίπεδα θα έχουν πλήρως προεξοφληθεί οι δυσμενείς συνέπειες του πληθωρισμού και η αγορά θα έχει αρχίσει να διακρίνει βελτίωση της κατάστασης. Ως γνωστό, οι δείκτες προεξοφλούν και δεν κινούνται απολύτως παράλληλα στο χρόνο με την εμφάνιση/δημοσίευση θετικότερων η δυσμενέστερων εξελίξεων. Στη πράξη αυτό θα σημαίνει ότι αμέσως μετά την τελευταία βύθισή τους θα αρχίσουν να εμφανίζονται, έστω και αμυδρά, θετικότερα στοιχεία στα τρέχοντα προβλήματα.– Το κύμα ”3” είναι μεγαλύτερο του ”1”, επομένως το πολύ τελευταίο καθοδικό κύμα ”5” μπορεί να λάβει και σημαντικά χαμηλότερες τιμές (εκτεταμένο). Σε κάθε περίπτωση όμως αναμένουμε να έχει 3κυματική δομή (5-3-5).

– Δεν μπορούμε να εξετάσουμε θετικότερα σενάρια αν η κίνηση του δείκτη δεν υπερβεί τουλάχιστο το 62% retracement, με επιβεβαίωση την υπέρβαση του 78%.

Τα παραπάνω είναι τμήμα του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ και την εκτίμηση του Διόφαντου στο φινάλε του μήνα εδώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *