ΔΤΡ, ALPHA BANK, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, AUTOHELLAS: Οι σημειώσεις της ημέρας

Η ανοδική αντίδραση που βρίσκεται σε εξέλιξη έφερε τις τιμές πολλών μετοχών να διασπούν ανοδικά το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά τους στο ημερήσιο παρέχοντας τη γνωστή ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης με αποτέλεσμα τα χρώματα πλέον να είναι μοιρασμένα.

Πέραν αυτών που θα δούμε παρακάτω είχαμε χθες τις ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΛΠ και ΜΟΤΟ στο μπλε.

Η ΑΛΦΑ πέραν της ένδειξης αυτής έχει έτοιμο προς ενεργοποίηση μίνι σχηματισμό διπλού πυθμένα.

Αντίστοιχος σχηματισμός ενεργοποιήθηκε στον ΔΤΡ ήδη.

Στη ΔΕΗ επιτέλους οι θετικές αποκλίσεις σηματοδότησαν μια αντίδραση της προκοπής. Το πλησιέστερο πτωτικό χάσμα κλείνει στα 7,09 ευρώ.

Και ο ΜΥΤΙΛ δεν έμεινε τελικά για πολύ στο κόκκινο και αν τα μετρώ σωστά αφήνει ελπίδες για ψηλότερα νούμερα. Το δικό του πιο κοντινό χάσμα κλείνει στα 14,94 ευρώ.

Η ΟΤΟΕΛ έχει αλλάξει χρώμα από μέρες ενεργοποιώντας ένα ανάποδο ΩΚΩ στον πρώτο στόχο του οποίου έφθασε χθες. Αν καταφέρει να πάει στον μέγιστο στόχο ενεργοποιεί σημαντικό διπλό πάτο λίγο χαμηλότερα από τους πρώτους στόχους των πτωτικών σχηματισμών της.

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *