ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Με τη ματιά του Goldfish

Γ. Δ

Επιβεβαιώθηκε η πολύ βραχυχρόνια καθοδική δυναμική του.

Στα τρέχοντα επίπεδα, η ελάχιστα χαμηλότερα, θα πρέπει να επιλέξει το τελικό σενάριό του.

Με άμεση ανοδική αντίδραση θα παραμείνει 3κυματική η κάθοδος από τις 904,30 μονάδες. Σε δεύτερο χρόνο, τυχόν επικάλυψη του χαμηλού στις 838,37 μονάδες θα ενισχύσει τα μέγιστα το πλέον ευνοϊκό σενάριο, αυτό ενός καταληκτικού ”c” ως ”ending diagonal” με τελικό στόχο οριακά νεότερα χαμηλά των 788 μονάδων:

Το δυσμενές σενάριο εκτιμούμε ότι θα επικρατήσει με άμεση διάσπαση των 788 μονάδων καθώς οι υπάρχουσες κυματικές αναλογίες μας δίνουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα:

και

ΔΤΡ

Ανάλογο το σκεπτικό και στο δείκτη τραπεζών. Μόνο με άμεση καθοδική συνέχεια θα ενισχυθεί το γνωστό δυσμενές σενάριο που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νεότερων ιστορικών χαμηλών. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναμένουμε και εδώ ένα καταληκτικό κύμα τύπου ”ending”:

Τόσο στον ΓΔ όσο και στον ΔΤΡ η εστίασή μας είναι η ολοκλήρωση ενός καθοδικού 5 κυμάτων από το υψηλό του κύματος ”b”. Το αν αυτό αποδειχτεί βραχύ (”ending”) η εκτεταμένο θα φανεί σύντομα.

Επομένως το τέλος του συνόλου της διόρθωσης θα έρθει με την κυματική ολοκλήρωση των 5 κυμάτων και εκεί ακριβώς θα πρέπει να εστιάσουμε.

Είναι προφανές πως μόνο με άμεση και ισχυρή καθοδική συνέχεια μπορεί να έχει σημαντικές πιθανότητες το σενάριο για νεότερα ιστορικά χαμηλά στον ΔΤΡ.

Εκεί, στα νεότερα χαμηλά οι περισσότεροι θα δουν, όπως πάντα, την καταστροφή του κλάδου σε αντίθεση με εμάς που θα λάβουμε αγοραστικές τοποθετήσεις για άλλη μία φορά:

Τα παραπάνω είναι αντιγραφή από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Το τελευταίο περιέχει εκτός από τους ξένους δείκτες και πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για ΜΥΤΙΛ. Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να μπει στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΕΚΤΕΡΝΑ Αλλαγή εβδ. τάσης & ενεργοποίηση Δ.Κ

ΕΚΤΕΡ

ΓΔ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *