OTE: Ενδείξεις επιδείνωσης της τεχνικής εικόνας

9η συνεδρίαση μετά την ένδειξη αλλαγής της ημερήσιας τάσης σε καθοδική που επιβεβαιώθηκε με την επίτευξη του στόχου της πρώτης διπλής κορυφής (Δ.Κ) και την προσέγγιση του στόχου της δεύτερης. Οι τιμές είχαν μια ανοδική αντίδραση που σταμάτησε χωρίς να απενεργοποιήσει με κλείσιμο τον σχηματισμό και χωρίς να διασπάσει έστω και την γρήγορη κατερχόμενη γραμμή τάσης.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ότι ο μεσοπρόθεσμος η επίτευξη του στόχου του σχηματισμού cup & handle προσεγγίστηκε αρκετά πριν αρχίσει η τρέχουσα διόρθωση που έφθασε ως την καθοδική διάσπαση της ανερχόμενης γραμμής στήριξης. Οι κρυφές αποκλίσεις των τιμών που δεν ακολούθησαν τους ταλαντωτές σε χαμηλότερα χαμηλά ίσως είναι συμβατές με την τελευταία αντίδραση. Με όρους fractals η τάση στο εβδομαδιαίο αλλάζει κάτω από τα 15,66 ευρώ. Ο TSI έδωσε ήδη αρνητική ένδειξη.

Η γραμμή τάσης δεν έχει ακόμα διασπαστεί σε κλείσιμο στο μηνιαίο όπου δοκιμάζεται και η διασπασθείσα μακροπρόθεσμη αντίσταση R ως στήριξη πλέον για δεύτερη φορά 5 συνεδριάσεις πριν κλείσει κι ο Ιούνιος. Ο στόχος του διπλού πυθμένα είναι λίγο χαμηλότερα από  αυτόν της κούπας οπότε προσεγγίστηκε περισσότερο. Το κακό είναι ότι έχουμε και στο μηνιαίο αρνητικές αποκλίσεις κι αρνητική ένδειξη στον TSI.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ETE

ΑΔΜΗΕ

ΕΛΠΕ

ΟΤΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ (Mimis69)

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *