ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΧΑΕ: Οι κυματικές εκτιμήσεις του Goldfish

ΜΥΤΙΛ

Απολύτως αρνητική η εξέλιξη της κίνησης της. Καθοδική διάσπαση των 13,70 ευρώ θα αλλάξει την μεσομακροχρόνια δομή της ανόδου και εκτιμούμε ότι θα οδηγήσει την μετοχή σημαντικά χαμηλότερα:

Στην περίπτωση αυτή η περιοχή του 38% retracement είναι ένας αρκετά πιθανός καθοδικός στόχος:

ΕΧΑΕ

Από το 2017 η εκτίμηση μας παραμένει ότι η μετοχή θα εκτελέσει ένα ακόμα καθοδικό σκέλος 5 κυμάτων με στόχο τιμές κάτω από το χαμηλό των 2,59 ευρώ του 2015. Το καθοδικό αυτό έχει πάρει την μορφή 3-3-3-3-3 και τυπικά αναμένουμε ένα ακόμα τελευταίο νεότερο χαμηλό. Το μεσοχρόνιο αυτό σενάριο μπορεί διαγραμματικά να ανατραπεί μόνο μετά από άμεση υπέρβαση των τοπικών υψηλών (4.00 – 4,27 ευρώ).

Είτε ως ”WXY” είτε ως ΄΄τρίγωνο” , ο ενδιάμεσος σχηματισμός καθοδικής συνέχειας είναι ολοκληρωμένος και η μετοχή φαίνεται έτοιμη να επιταχύνει καθοδικά:

Το καλύτερο δυνατό σενάριο εκτιμούμε ότι είναι ένα νεότερο χαμηλό των 2,42 – 2,33 ευρώ αλλά όχι νεότερα ιστορικά χαμηλά:

Τα παραπάνω είναι μικρό μέρος του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας. Η τελευταία περιείχε εκτός του DAX που είδαμε στην τελευταία ανάρτηση  και εκτιμήσεις για ΓΔ, ΔΤΡ και επικαιροποίηση για την ΕΕΕ.

Αν κάποιος χρήστης επιθυμεί να περιληφθεί στη λίστα αποδεκτών αυτών των ενημερωτικών μπορεί να ξεκινήσει από την προσφορά στο πάνω μέρος της σελίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *