ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, PERFORMANCE

Σε συνέχεια της τελευταίας ανάρτησης εξετάζουμε και τον FTSE ο οποίος είναι βέβαια επίσης πτωτικός σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Τελευταία "άλλαξε" χθες και την ημερήσια τάση υπό την έννοια ότι απλά την επιβεβαίωσε με την διάσπαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά. Με 4 πτωτικά gaps και μόνο θετικό σημάδι την απόκλιση του Ρ.ROC φαίνεται έτοιμος να κλείσει και τα δυο τελευταία ανοδικά που έχουν μείνει πριν το χαμηλό του Μάρτη.

Στους μεγαλύτερους χρόνους όλοι οι κινητοί - στηρίξεις έχουν παραβιαστεί όπως κι η S2. Οι αναλογίες των κυμάτων δείχνουν ότι θα δούμε σκηνές ροκ στη συνέχεια με μεγάλη πιθανότητα να δοκιμαστούν κι οι υπόλοιπες γραμμές τάσης S3, S1 και Κ όπως και το χαμηλό του Μαρτίου. Ο μήνας βέβαια είναι στο μέσον του και πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο πρόσφατο αλλά και στο απώτερο παρελθόν.

 

Στο πινακάκι μας το κόκκινο έκανε κατάληψη εξ' εφόδου τις δυο τελευταίες συνεδριάσεις και ειδικά χθες με την 3Ε και τα ΕΛΠΕ να προστίθενται στον ΟΤΕ την ΜΠΕΛΑ (από τους τίτλους με μεγάλο ειδικό βάρος στον δείκτη). Μόλις 9 τίτλοι δεν άλλαξαν χρώμα ακόμα αλλά αυτό μπορεί να χειροτερέψει λίγο ακόμα (τουλάχιστον) αφού η ΕΤΕ κυρίως αλλά και η ΕΥΡΩΒ βρίσκονται κοντά στις στηρίξεις τους. Κάπως καλύτερα αλλά όχι και τόσο μακριά βρίσκονται κι ο ΟΠΑΠ με την ΓΕΚΤΕΡΝΑ και την ΤΕΝΕΡΓ. Ίσως γι αυτές να αρκεί μια ακόμα πολύ κακή συνεδρίαση για να αλλάξουν χρώμα. Πολύ κοντά από τις μικρότερες είναι και η ΟΤΟΕΛ. Κάπως περισσότεροι είναι οι τίτλοι που δεν έχουν παραβιάσει το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους στο εβδομαδιαίο αλλά κι αυτοί θα λιγοστέψουν αν δεν δούμε κάποια αντίδραση σύντομα.

Παρακάτω θα δούμε και κάποιες δυσμενείς τεχνικές εξελίξεις σε τίτλους μικρότερης κεφαλαιοποίησης:

Στον ΦΡΛΚ οι τιμές πέρασαν χθες τον πρώτο στόχο της διπλής κορυφής και πλησιάζουν και τον δεύτερο κοντά στα χαμηλά της πανδημίας

Στην ΜΟΤΟ με το χθεσινό κερί διασπάστηκαν τα χαμηλότερα από τα δυο τελευταία low fractals σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο σε μια συνεδρίαση

Στην ΙΝΚΑΤ είχαμε επίτευξη του στόχου της Δ.Κ που είχαμε την Παρασκευή κι ενεργοποιήθηκε ο πιθανός ΩΚΩ. Παραβιάστηκε επίσης η στήριξη στο εβδομαδιαίο, οπότε βρίσκεται σε πτωτική τάση και στο μεσοπρόθεσμο. Αναμένουμε να δούμε τι σήμαινε η τεράστια αύξηση του όγκου της χθες που παρατηρήθηκε και σε αρκετά "μικρότερα" χαρτιά χθες.

Τέλος στην ΠΕΡΦ είχαμε επιβεβαίωση της αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης με ενεργοποίηση του γνωστού ΩΚΩ. Οι καλές μέρες πέρασαν από ότι φαίνεται και εδώ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΙΤΑΝ (LORAC)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *