ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ανασκόπηση της μεγάλης και της μικρής εικόνας

Επικαιροποίηση της τελευταίας ανασκόπησης της μεγαλύτερης εικόνας με τις τιμές στα ΕΛΠΕ να είναι σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα. Ο ανοδικός σχηματισμός που έχει στόχο πάνω από τα 9 ευρώ παρέμεινε ενεργοποιημένος μετά και την βουτιά του Μάη με την οριζόντια στήριξη στα 6,60 ευρώ να κρατάει τελικά.

Αφού τα χειρότερα αποφεύχθηκαν ξεκίνησε μια αντίδραση που μπορεί να ακυρώσει το σενάριο ΩΚΩ υπερβαίνοντας σταθερά τους υποτιθέμενους πιθανούς ώμους του σχηματισμού. Μετά την αλλαγή τάσης ουδέποτε διασπάστηκε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά. Αν οι τιμές διατηρήσουν τη δυναμική για την κίνηση προς τον στόχο θα ενεργοποιήσουν και τον τελευταίο τοπικό σχηματισμό διπλού πυθμένα. Η στήριξη στο βραχυπρόθεσμο παραμένει στην περιοχή 6,60 ενώ το εβδομαδιαίο στα 6,35 ευρώ.

Αντίθετα σε καθοδική τάση βρίσκονται οι τιμές της ΒΙΟ σε όλα τα χρονοπαράθυρα χωρίς πάντως να έχουν απομακρυνθεί από τον "άξονα" των 4,00 ευρώ προς τους στόχους της μεγάλης διπλής κορυφής που παραμένει ενεργοποιημένη. Αυτό το διπλό retest με απόρριψη στη γραμμή ενεργοποίησης δεν μου φαίνεται καλό...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σημειώσεις για , ΠΛΑΙΣΙΟ, ΙΚΤΙΝΟ, ΓΕΒΚΑ, ΕΚΤΕΡ, ΠΕΡΦ, ΒΥΤΕ, ΚΡΙ ΚΡΙ

ΓΔ, ΤΕΝΕΡΓ, ΜΠΕΛΑ, SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *