JUMBO, ΕΥΔΑΠ: Μηνιαία ανασκόπηση

Κόντρα στο κλίμα οι τιμές τον Απρίλιο ικανοποίησαν με το παραπάνω ότι ζητούσαμε στην τελευταία ανασκόπηση. Ή τάση είναι πλέον ανοδική και στη μεγάλη εικόνα κι η επόμενη αντίσταση είναι στην Κ η διάσπαση της οποίας είναι μέσα στους στόχους του μεγαλύτερου ανάστροφου ΩΚΩ που παραμένει ενεργοποιημένος.

Και τον Μάιο οι τιμές έμειναν πάνω από τον κινητό των τελευταίων 4 μηνιαίων υψηλών και αρκετά υψηλότερα από τον κινητό των 12 μηνών καθώς και από τα δυο τελευταία μηνιαία τοπικά υψηλά αφού μετά την διόρθωση στις αρχές του μήνα επανήλθαν ενεργοποιώντας ξανά τον ΩΚΩ και τελικά διατήρησαν τα κέρδη του Απριλίου.

Στο ημερήσιο παρακολουθούμε την μεγάλη πιθανότητα να δούμε αρνητικές αποκλίσεις αν οι τιμές συνεχίσουν υψηλότερα των 15,70 ευρώ πηγαίνοντας προς τους στόχους.

Η στήριξη αν χαθεί η Ζ, είναι προς το παρόν στα 13,94 ευρώ που αν χαθούν μπορεί να μιλάμε για ενεργοποίηση διπλής κορυφής και βέβαια θα επαληθευτούν τα σενάρια του Διόφαντου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΔΑΠ αλλαγή ημερήσιας τάσης - μηνιαία ανασκόπηση

ΑΒΑΞ Ενδειξη Αλλαγής ημερήσιας τάσης

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *