NASDAQ: Σε καλό σημείο για γύρισμα;

Ανασκόπηση στη μεσαία και τη μεγαλύτερη εικόνα του δείκτη που με βάση τις σημειώσεις που βλέπουμε στα διαγράμματα θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι βρέθηκε σε ένα καλό σημείο για γύρισμα. Επόμενο σκαλοπάτι σε περίπτωση επαναφοράς σε χαμηλότερα επίπεδα η περιοχή των 10300 μονάδων. Η τάση είναι καθοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα κι η εικόνα θα παρουσιάσει βελτίωση μόνο με την υπέρβαση των 13000 μονάδων.

Ας δούμε και την ανάλυση του goldfish όπως την αντέγραψα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που κοινοποιείται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

Πολύ κοντά σε στηρίξεις ο δείκτης. Ένα καθοδικό προωθητικό είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και θα μπορούμε κυματικά να αναμένουμε ανοδική αντίδραση:

Στοιχείο που μας προβληματίζει είναι η άρνηση του δείκτη να αντιδράσει στοιχειωδώς ανοδικά κατά την διάρκεια της πρόσφατης καθόδου. Κάτι που δεν συνέβη στο πρώτο καθοδικό σκέλος. Αυτό μπορεί να συνδεθεί με περισσότερο δυσμενή σενάρια. Στη πράξη, το δεύτερο καθοδικό σκέλος να είναι ακόμα στην αρχή του και η όποια ανοδική αντίδραση να αποτελέσει απλά το κύμα ”2” της καθόδου με καθοδικό στόχο πολύ χαμηλότερα επίπεδα:

– Στο εξαιρετικά δυσμενές αυτό σενάριο για τον κλάδο τεχνολογίας η διόρθωση (προς ένα βαθμό fibo) δεν θα αφορά την άνοδο από τα χαμηλά του 2020, αλλά το πιθανότερο το σύνολο της ανόδου από τα χαμηλά του 2009.

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *