Δυο σενάρια για τον Γενικό δείκτη

Δυο σενάρια στην μεγάλη εικόνα του δείκτη από τον φίλο Δημήτρη (Tsaros), στα εβδομαδιαία διαγράμματα που ακολουθούν με την εκτίμηση ότι αν και στις επόμενες δυο συνεδριάσεις της εβδομάδας η αγορά δεν δείξει διάθεση μεγαλύτερης διόρθωσης αυξάνουν οι πιθανότητες να κινηθούμε ανοδικά ως τις 1000+ μονάδες εξαντλώντας τα ανοδικά περιθώρια.

Εικονίδιο

Οι τιμές δυο μέρες τώρα παρά την ένδειξη αλλαγής τάσης και την ενεργοποίηση της ανάποδης κούπας δεν έκλεισαν ούτε το πλησιέστερο ανοδικό χάσμα ανοίγματος στο 38,2% fibo διόρθωσης, πολύ δε περισσότερο δεν πήγαν στον στόχο της κούπας στην περιοχή των 878 μονάδων, η εντυπωσιακή αντίδραση δε στην Ν. Υόρκη, προδιαθέτει ότι δεν θα το κλείσουν ούτε αύριο. Η αγορά αυτές τις μέρες μου δίνει την εντύπωση ότι πιο πολύ επηρεάζεται από τα cfd του SP500 παρά από τον DAX. Έτσι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για μια ανάσα τουλάχιστον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΡΙΚΡΙ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *