Σχολιασμός συνεδρίασης 27/4/22, ΓΔ, ΤΙΤΑΝ, ΕΛΠΕ

Όπως αναμενόταν έχουμε πλέον επιδείνωση του κλίματος της αγοράς με αποτέλεσμα να έχουμε στη ημερήσια τάση 12 τίτλους στο κόκκινο από 6 που ήταν ως χθες αφού σήμερα παραβιάστηκαν οι στηρίξεις που βλέπετε στους 3 τίτλους του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ αλλά και στις ΕΥΡΩΒ, ΠΛΑΘ και ΜΠΡΙΚ.

Σε συνέχεια του πρωινού σχολίου είχαμε καθοδική διάσπαση στον ΓΔ με πτωτικό gap, όπως και αρκετοί τίτλοι, ενώ έχουν κλείσει τα δυο πλησιέστερα ανοδικά αντίστοιχα αλλά μένουν ακόμα άλλα 6 ανοδικά. Με όρους fractals η ημερήσια τάση αλλάζει κάτω από τα 882,74 ευρώ.

Στις δυο τελευταίες αναρτήσεις είδαμε τι περιμένουν από την αγορά οι περισσότεροι από τους φίλους που κατέθεσαν τις αναλύσεις και τις σκέψεις τους κι αυτά δεν μεταβάλλονται κάθε μέρα.

Ας κάνουμε πάλι μια επανάληψη στα γνωστά:

Εικονίδιο
Η κυρίαρχη άποψη περασμένη μέσα από τις δικές μου "συντεταγμένες" είναι ότι οι Τ, S1 κι ίσως κι η XR θα μας απασχολήσουν (πάλι) προσεχώς (η S1 για πρώτη φορά κι άλλες δυο για πολλοστή...), με το ερώτημα βέβαια αν θα "κρατήσουν".
Αν προσθέσουμε και την S2 του εβδομαδιαίου έχουμε έτοιμο το πλέγμα στηρίξεων - παζλ (όλα τα βελάκια βρίσκονται σε εβδομαδιαία fractals, όχι στο βρόντο...υπόψη)

Εικονίδιο

Έτσι επελέγησαν δυο τίτλοι από την μπλε περιοχή για σύντομο σχολιασμό.

Στην ΤΙΤΑΝ διαφαίνεται μια πιθανότητα να δούμε ένα σχηματισμό ανοδικής αναστροφής αν επιτρέψει το γενικότερο κλίμα. Η στήριξη με όρους fractals είναι στα 12,56 ευρώ.

Στα ΕΛΠΕ η αποκοπή δημιούργησε ένα πτωτικό χάσμα με τις τιμές να ενεργοποιούν ένα μίνι σχηματισμό διπλής κορυφής με θεωρητικό στόχο στα 7,08 ευρώ. Οι τιμές πλησίασαν αλλά δεν έφθασαν ακόμα στον πρώτο στόχο του τελευταίου διπλού πυθμένα που είναι από σήμερα απενεργοποιημένος. Ο TSI γύρισε πτωτικός όπως και στην ΤΙΤΑΝ και τον ΓΔ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *